Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdeczkammmm

ZAPALENIE PECHERZA POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość Magdeczkammmm

Witam od dluzszego czasu neka mnie zapalenie pecherza. Ból jest nie do zniesienia:( mam ciagle parcie na siku, pieczenie i takie uczucie jakbym miala zyletki w srodku. Zaczelam wlasnie brac Cipronex 500 i doxycilinum ale nie pzrepisane przez lekarza tylko poprosilam pania w aptece o leki. I wlasnie wyczytalam w aptece ze to i to to antybiotyk. no i obawiam sie ze jak bede zazywala 2 antybiotyki na raz to fikne:) Znacie jeszcze jakies skuteczne sposoby na zapalenie pecherza???? z Gory dziekuje

Gość Furaginum
To jedyne co mnie pomaga, a próbowałam już wszystkiego :O

Gość a jaaaaaaaaa
idz do lekarza furagina pomaga po pierwszej tabletce

Gość Magdeczkammmm
bralam od poniedzialku furagin i nic pomogl na chcwile a dzis rano znowu mnie boli

w aptekach sa takie herbaty w tubkach na zapalenie pęcherza są bardzo dobre ale zapomniałam jak się nazywają

Gość Magdeczkammmm
wyczytalam tez ze moge tal miec od sexu. Niezla faza, ale chyba to jest przyczyna:( bo zawsze jak sie ostrzej zabawie to tak mam

Gość a jaaaaaaaaa
furagina i Vitamine C 3xdziennie po 2 tabletki przez 3 dni Dostaniesz ja bez recepty. Musisz uzupełnić Vit C w organiźmie. Nie bój się tej dawki bo ją wysikasz :)

Gość Magdeczkammmm
ło jej, niech mni8e ujeszcze zapalenie pochwy dorwie to bede miala niezly zestaw. Mam chyba cos oslonowo to zaraz lykne

Gość lbd;jda
wez sobie nospe forte do tych leków, to nie bedziesz czuła tego parcia na pecherz

Gość lbd;jda
wez sobie nospe forte do tych leków, to nie bedziesz czuła tego parcia na pecherz

Gość Magdeczkammmm
biore wit C i urinal. A nie wiem ktory antybiotyk brac bo mam 2. Ktory bedzie lepszy?? Mam Cipronex 500 i Doxycilinum i 6to i to na pecherz, a 2 to chyba niebardzo?

Gość Iza29
W pełni zgadzam się z poprzedniczkami - furaginum to jedyny naprawdę skuteczny lek na zapalenie pęcherza, inne brałam długo i mało co pomagały a furaginum od razu. Teraz jak jestem w ciąży nie mogę brać żadnych takich leków więc lekarz poradził mi żeby naprawdę dużo pić najlepiej wody z cytryną żeby zakwasić mocz i wypłukać bakterie z pęcherza. Więc piję co chwilkę tę wodę i aż mnie rozsadza ale...pomęczę się dzień i przechodzi. Tylko staram się działać od razu jak tylko poczuję lekki ból żeby bakterie nie zdążyły się na dobre zagnieździć. Profilaktycznie popijam też sok z żurawin, bardzo dobrze działa na drogi moczowe.

Gość Magdeczkammmm
Jej, dzieki za rady:) Wiem ze musze duzo pic ale na sam widok wody i sokow to mi sie juz ulewa.

Gość zrob
Ja tez polecam zurawine,ma dzialanie antyseptyczne i duza dawke witaminy C,mnie zalecila lekarka wlasnie zurawine(niewazne pod jaka postacia) no i furaginum oraz cieple oklady,najlepiej szklana butelka z bardzo ciepla woda.

Gość aronka
Po takim leczeniu to na bank będą nawroty, bakterii e.coli nie da się tak łatwo pozbyć, bez przesady, tutaj trzeba do lekarza po szczepionkę iść, tak będzie najlepiej.