Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzeni from de blak

zostalo mi 10 zł do piatku :/

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
Ja ostatnio już dwa dni jem dobry i tani obiad. Miałam sporo ziemniaków, ugotowałam je, zmieszałam z mąką (ziemniaki - 2/3, mąka 1/3), nie miałam jajka więc skleiłam olejem. Zrobiłam od razu na dwa dni - kupiłam do tego kwaśną śmietankę i i jem to ze śmietanką i cukrem. Pycha.

Gość drogi artefakcie
jestes w bledzie... kazdy weterynarz Ci powie,ze dobrze dobrana karma jest zdrowsza dla psa niz jedzenie gotowane w domu.... Ja swoim psom rowniez gotuje jedzenie sama ale staram sie je odpowiednio bilansowac bo pies musi dostawac białka weglowodany i tluszcze w innych proporcjach niz czlowiek.... Tak naprawde jedzenie domowe dla czworonoga (odpowiednio przygotowane i dobrane) sprawia,ze pies nie ma kamienia nazebnego (jeden z moich psow ma 10 lat i do tej pory nie musi miec sciaganego kamienia nazebnego.) oraz,ze pies nie smierdzi (az tak bo wiadomo,ze zwierzeta mają swoj specyficzny zapach ale po gotowej karmie pies poprostu smierdzi i to nie tylko pysk ale rowniez siersc cos ochydnego) ale nie kazdy wie jak jedzenie dla psa powinno byc zbilansowane i dlatego moze swojemu psu zaszkodzic dlatego bezpieczniej jest podawac psu gotową karmę.... P.s. A tak na przyszłosc zanim zaczniesz wrzucac innym dokształac sie troszeczke bo sie zbłaźniłaś.