Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alunia.c.

Wakacje 2010

Polecane posty

Gość Alunia.c.

Właśnie szukam niezbyt drogiego wyjazdu za granicę gdzieś gdzie będzie ciepło. Rozważam Turcję, Tunezję lub Egipt. Czy znacie jakieś rozsądne biuro i żeby ceny nie podnieśli przed samym wyjazdem?

Gość loniaaa
Polecam Ci Alfę Star, bo mają gwarancję niezmienności cen. Muszę powiedzieć, że to świetna opcja. Byłam z ni mi juz kilka razy i są na prawdę dobrzy.

Gość philadelphhia
Na wakacje ja już miałam plany w grudniu i wiedziałam gdzie pojadę. Kierunek - Teneryfa. Zarezerwowałam już w styczniu więc miałam jeszcze promocję 20% więc naprawdę trochę kasy zaoszczędziłam. W zeszłym roku byłam pod Piramidami. Odpoczęłam jak nigdy, pogoda była piękna - codziennie żar lał się z nieba także polecam i pozdrawiam.

no własnie...TENERYFA....TEZ SIĘ WYBIERAM, ALE Z JAKIEGO BIURA MACIE SPRAWDZONE???????????????

POZA TYM BYŁAM W EGIPCIE Z exim....I TUTAJ UWAGAAA!!!!!...TUŻ PO PRZYLOCIE ZMIENILI NAM HOTEL....NA LEPSZY...........WIEC BIURO DBA O SWOICH KLIENTÓW..........

Gość Miriam222
Z tych 3 to ja ci polecam Egipt jeśli lubisz pływać z maską. Ja uwielbiam Morze Czerwone bo jest takie cieplutkie a pod wodą masa kolorowych pieknych ryb i raf. Poza tym tam zawsze świeci słońce i jest gorąco. Jeśli chodzi o ceny to sa bardzo różne w zależności od biura. Neckerman i Tui mają super ofertę ale ceny też super wysokie... Są też biura tansze, które mają w ofercie te same hotele tylko ceny niższe. Ja często korzystam z Alfa Staru i wlaśnie kupiłam wycieczkę do Egiptu z rabatem 20%.

Gość Miriam222
Z tych 3 to ja ci polecam Egipt jeśli lubisz pływać z maską. Ja uwielbiam Morze Czerwone bo jest takie cieplutkie a pod wodą masa kolorowych pieknych ryb i raf. Poza tym tam zawsze świeci słońce i jest gorąco. Jeśli chodzi o ceny to sa bardzo różne w zależności od biura. Neckerman i Tui mają super ofertę ale ceny też super wysokie... Są też biura tansze, które mają w ofercie te same hotele tylko ceny niższe. Ja często korzystam z Alfa Staru i wlaśnie kupiłam wycieczkę do Egiptu z rabatem 20%.

Gość Miriam222

Gość Miriam222

Gość www.skapiec.pl/#from41355
Taniej będzie do Bułgarii niż do Egiptu,bułgarskie plaże też mają swój urok

Ale najfajniej i tak w Turcji. Jesli lubisz sie bawic to tylko Turcja.

Gość trepeczka
Ja wcześniej byłam z Triada, ale fakt nie mają zbyt atrakcyjnych cen - wycieczki może i fajne, ale drogie. Od dwóch lat latam z Alfa Starem, mają zdecydowanie taniej, a wycieczki okazują się lepsze niż te w drogich biurach. W tym roku lecę do Portugalii.

Gość baśka_1982
Mi podobają się wczasy z Itaką. Jak dla mnie to duże i sprawdzone biuro podróży, które ma mnóstwo ciekawych kierunków w swojej ofercie. Zawsze wracałam zadowolona dlatego nie widzę potrzeby żeby wybierać inne biuro i znowu się stresować.

nie ma to jak położyć sie na plaży i podsmażyc swoje wałeczki w talii i na brzuszku :classic_cool: widze, że dziewczyny z biur podróży ostro sie udzielaja na cafe :)

Gość marinnan
Ja póki co jeszcze nie mam planów, ale zastanawiamy się czy by nie polecieć na wycieczkę do Sharm i Jerozolimy z tui albo alfa starem. Te dwa biura biorę tylko pod uwagę bo są najporządniejsze i najlepsze, tak na internecie czytalam.

a ja wolę ciekawsze miejsca niż zatłoczone plaże bez grube turystki i spoconych panów. ja w tym roku odwiedzę Tallinn, Mińsk i miasto widmo w Prypeci.

Tez bym sobie gdzieś pojechała, najlepiej zaraz. Zastanawiam się nad tym bardzo poważnie, na wakacje planów jeszcze nie mam, ale sadzę, że nie będę miała większych problemów z załatwieniem jakiś wczasów, nawet jak się teraz zdecyduję. Co do fajnych miejsc, to moim zdaniem warto wybrać się do Egiptu. Owszem, miejsce, bardzo popularne, ale wydaje mi się, że np. taka oferta, jaką ma Bon Voyage, czyli okolicę Hurghady w pakiecie z hotelem IBEROTEL. Wydaje mi się, że taki wyjazd, za taką cenę, do pięknego miejsca - świetna rzecz moim zdaniem.

Ja bym pojechała do Turcji. Na riwierę. Piękna sprawa, a boom na Turcję chyba już trochę mija, nie? Nie byłam jeszcze, chętnie bym odpoczęła na tureckiej plaży. Bon Voyage ma teraz atrakcyjne oferty, myślę że warto sobie klepnąć urlop z wyprzedzeniem.

Gość jejejeje
ludzie, o czym w ymówicie. Ja sie wrecz boje, że strace wpłacone pieniądze z powodu afery z wulkanem, a wy teraz kupujecie i sie szykujecie? Mam leciec na poczatku maja na Kanary,a le juz zakladam opcje, że wylotu nie bedzie

Najlepiej sobie wymyślić, gdzie chce sie jechać, olać wszelkie biura podróży i samemu sobie zorganizować wyjazd;) Posprawdzać samoloty czy pociągi, sprawdzić noclegi w jakiejś bazie np. hotels-globaly.com i zorganizować sobie wakacje marzeń;)