Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgddhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ostra siostra

Polecane posty

dokladnie,dlaczego pokemony upatrzyly sobie cafe?

kołdor ma kulture:) jak ja nie cierpie chamstwa,a w szczególnosci tego z ukrycia

Gość posterunkowy mitchell
Ostra jest prymitywna, arogancka, wulgarna, zaczepna, wyzywa ludzi bez powodu. Uwaza sie za: najmadrzejsza, najpiekniejsza, najdowcipniejsza i najinteligentniejsza. Nie lubi Polakow i gardzi nimi, choc sama jest Polka. Wstawia na kafeterii nie swoje zdjecia. Jak juz wstawi swoje, obraza sie i bluzga na kazdego, kto osmieli sie napisac, ze nie podoba mu sie jej uroda. Ponadto zaklada o sobie tematy (moze nie ten), po czym nie potrafi sie nawet porzadnie skamuflowac, bo wpada przy przelogowaniu. Swiadczy to o jej kompletnym debilizmie i braku najmniejszego IQ. No a jak komus nie wystarczy to, co napisalem, zosotaje ostateczny argument: Ostra ma wasy :classic_cool:

Nie to jest osobliwe, że na kafe są goopie topiki, tylko to, że właśnie one cieszą się największym powodzeniem. Tutejsze trolle pewnie zdychają z przejedzenia ;)

aha, zapomnialem, wszystkich wyzywa od gimnazjalistow, malolatow, bo uwaza sie za madra starszyzne forum:classic_cool: no niestety, podobnie jak mgr nie swiadczy o inteligencji - tak samo wiek o madrosci:)

dlaczego ma wasy?widzieliscie zdjecia?a nawet.........wiekszosc dziewczyn ma malutkiego wasika na gornej wardze,nic co ludzkie nie ejst nam obce,''posterunkowy mitchell-moze porozmawiamy o twoich ukrytych wadach?nie masz zadnych?niemozliwe!!!!!!!!!!!!!

i co?taka jest brzydka jak tu pisza?

skoro pokazuje tu swoje zdjecia wraz z wadami, niech nie jeczy, ze ktos to komentuje:classic_cool: ja nie musze sie spowiadac ze swoich defektow, bo nie jestem na tyle szurniety zeby dzielic sie nimi z kafeteriuszami. poza tym czemu odnosisz sie tylko do wasow? a to co napisalem wczesniej?

e tam,posterunkowy,z tego co obserwuje to kazemu na tym forum mozna przylepic latki ktore przypiales ostrej,

Porachunkowany- nie odnoszę się do tego co napisałeś wcześniej, poniewaź jest to nie zgodne z prawdą. Dziękuję.

Pressure, to jeszcze nie wszystko: nos też ma :classic_cool: Na podstawie takiego rysopisu trudno byłoby sporządzic list gończy :p

ostra,musza ci tu naprawde zazdroscic,haha

Tu nie chodzi o zazdrość, tu chodzi o satysfakcę jaką daje wspólne polowanie w kupie. Te topiki są jak ustawki kiboli. ;)

its not fair :( ja też chce być w centrum uwagi :D w stopce jest zdjęcie mej jakże pięknej osoby :) hehehehe tyle wąsów brak... posterunkowy mitchell: jestes good w ocenianiu, to ja chętnie poddam się ocenie! jestem przygotowana na najgorsze...słowa prawdy :)

Gość BardzoSweetGirl
Ostra jest stare pruhno ja jestem pienkna i mloda