Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgddhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ostra siostra

Polecane posty

taaaaaaaaaaa,same miss polonia tu siedza,smieszycie mnie,jesli ona jest brzydka to angelina jolie jest tez paszczurem?

Gość ha hahaha urody
jest stara i zniszczona.

Gość Bolekuk
Kijem przez szmatę bym jej nie tknął... Opakowanie może nie najgorsze,ale w środku zgnilizna.

aaaaaa,szkoda mojego czasu na was,zegnam

Gość to o ostrej
?

Może być. Nie jest najgorzej. Zastanawiam się właśnie, czy miesiąc, by wystarczył na policzenie wszystkich topików o Tobie :P

1. Napisałam kiedys,że nie mam kompleksów. 2. napisalam,że mam bajkowe życie :classic_cool: 3. Mówię co myślę 4.jestem wredna :classic_cool:

pomarancze bluzgaja siostre,czarni sa bardziej kulturalni,chyba znienawidze kolor pomaranczowy

o jakieś wyjaśnienie, a miałam sie już powtarzać, czego nie lubię bardzo :) to faktycznie powody do zadymy... ja nie wiem, kto tu jest adminem, ale odnoszę wrażenie, że jakaś zdołowana,zazdrosna zakompleksiona i nieudowlna życiowo osoba, która, żeby sobie ulżyć, zakłada jakże kretyńskie topiki( nie dotyczy to tylko tego topiku o ostrej).forum nie ma ładu ani składu, burdel w pip...jakaś selekcja, cos? zapewne tez, w godzinach 8-15, moze 16 to urzędują tu, w sporej mierze, DZIECI w trakcie zajęć z informatyki...skąd biorą się na prawdę już mega głupie tematy...

goha, 3/4 tutaj to gimnazjaliści, często nawet podstawówka, czego się spodziewać. Do tego Polacy słyną z braku poczucia humoru i braku dystansu..