Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frostinge Luft

Co zobić?

Polecane posty

Gość Frostinge Luft

Jestem bardzo młodą dziewczyną. Kiedyś można to nazwać, byłam "za bardzo imprezowa", przez to dostałam "etykietę". Bawiłam się facetami, a na imprezie lubiłam całować się z nieznajomymi. Podkreślam, że tylko całować, nigdy nie poszłam dalej z tym. Wcześniej miałam tylko jednego partnera seksualnego i tylko raz to zrobiłam. Byłam bardzo, ale to bardzo młoda, on starszy o 4 lata zarządał "dowodu miłośći". Moja pierwsza miłość, więc w końcu się zgodziłam. Mieszkam w małym miasteczku, więc wszystko się rozeszło dość szybko i nie zgodnie z prawdą. Później ludzi zaczęli sobie dopisywać wiele sytuacji do mnie, które nigdy nie miały miejsca. Choć się zmieniłam, bardzo zmieniłam to taka reputacja jednak została... Dążę do tego, że poznałam chłopaka. Pokochałam go najbardziej na świecie. Taki pierwszy prawdziwy chłopak, którego kocham, który rzekomo kocha/ł mnie też. On wcześniej był związany z inną dziewczyną rok, rozstał się z nią dla mnie. Teraz? Teraz jestem w ciąży z nim, lecz w tym tygodniu mam aborcję, wiem jest to okropne, sama tego nie chce, ale nie moge urodzic... Z ojcem dziecka jest teraz źle w stosunku do mnie, gdyż ludzie zaczęli mu jeszcze bardziej gadać jaka byłam i mówili mu historię jakie nawet nie miały miejsca, ale cóż "ludzie których zna po 10 lat mu tak mówią"... Do tego jego była ciągle się miedzy nas wbija i on nie wie co robić. Doskonale widzę, że mu jej brakuje... O ciąży powiedziałam mu dopiero wczoraj, ma do mnie pretensję czemu nie powiedziałam wcześniej, że gdyby wiedział to by nie spotkał się z była i było by dobrze. Teraz wiem, że to koniec... Ja bardzo go Kocham, jestem w stanie zrobić wszystko, by znowu mi zaufał... Czeka mnie spotkanie z nim, jutro... Kompletnie nie wiem co robić, nie potrafię sobie wyobrazić życia bez niego... Proszę o rzetelną radę, co powinnam zrobić by do mnie wrócił? By mi zaufał?...

Gość MiskaMala
porozmawiaj z nim na spokojnie i powiedz mu prawde.

Gość Frostinge Luft
mówiłam mu wszystko to co napisałam tutaj...