Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimne raczki

zimne rączk=dziecku zimno?

Polecane posty

Gość zimne raczki

witam czy jak dziecko ma zimne ręce to znaczy ze mu zimno? mam 3 miesięczne dziecko i jest w domu w krótkim rekawie i w rajstopkach mamy ok 22 stopnie w domu ma wtedy zimne raczki a jak ma długi rekaw to ma znowu ciepłe.

Gość po karku sie sprawdza
nie raczkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja uwielbiam tanczyc
moja ma caly czas zimne, a mimo to biega w samym body i rajstopkach. sprawdz kark-jesli jest zimny to znaczy, ze dziecku tez jest chlodno.

obniż w mieszkaniu temperaturę (jak na mój gust za ciepło), i nakładaj wtedy długi rękawek.

kobitki, a u Was dzieciaczki z krótkim rękawkiem w domu? ja nosze krótki, ale dziecko długi.

Gość a ja uwielbiam tanczyc
moja biega w krotkim, na bosaka. ale w domu mam 24st.

Gość zimne raczki
niestety nie mam jak obnizyc temperatury poniewaz mieszkam na poddaszu i dlatego jest tak goraco mimo ze wietrze mieszkanie. ale chyba jakos odczuwa ta zmiane temperatury skoro ma zimne raczki?

nie przegrzewaj dziecka. U mnie ko super zdrowe. Jak masz 22 stop. to krótki wystarczy.może łapki nakładaj jak bardzo małe dziecko

Gość xxxxxxyyy
zimne raczki sa ok . Jak sa cieple to przewaznie dziecko jest juz przegrzane. U mnie okna pootwierane a dziecko w body na krtoki rekaw i spodenkach drelichowych na bosaka biega:) I zdrowe:)

Gość saleminka8
a co powiecie o stopach,mi na porodówce mówiono,ze nózki muszą być ciepłe,a czasami mój maluch ma letnie nóżki a brzusio,karczek...ciepluteńkie:P

Gość saleminka8
autorko -a tobie nie zawsze jak jest ciepło masz ciepłe ręce:P na paluchach nie ma co grzać dlatego są zimniejsze niz reszta :P