Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmmm....

Internetowa przyjaciółka mojego faceta

Polecane posty

Gość Mmmm....

Hej, potrzebuje porady. Jestem z moim TŻ 2 lata. Niedawno dowiedziałam się, że ma swoją internetową przyjaciółkę, z którą pisze na gg, zapraszają się na wszelkie portale na których mają profile itd. Ich rozmowy według niego ograniczają się, według mojego TŻ do wysłyłania sobie muzyki na youtube, jednak ja kiedyś podpatrzyłam, że nie tylko. Mam podejrzenia że ona nawet nie wie, że on jest już zajęty. Kiedy mówię mu, ze przeszkadza mi ta dziewczyna on mnie zbywa mówiąc że rzadko ze sobą rozmawiają i nie mam o co być zazdrosna. Niestety nie potrafię powstrzymać swoich emocji i niepokoju. Dziewczyny, powiedzcie mi co robić????

Gość Mmmm....
Nie nie znam jej, wiem, że jest z innego miasta. Poznali się na jakimś portalu społecznosciowym. Wiem tylko że łączy ich zamiłowanie do podobnej muzyki...

wiesz wg mnie na razie nie masz co siać paniki ...w wysyłaniu sobie muzyki i dyskusji na ten temat nie ma nic złego a nawet jeśli grzecznościowo popiszą na zasadzie co u Ciebie słychać problem leży w tym czy ona wie że Twój facet ma dziewczynę ?....tylko wiesz ludzie w necie czasem w ogóle nie rozmawiają na tematy osobiste bo ich to nie interesuje a dyskutują na tematy ściśle związane z jakimś hobby może i w tym wypadku tak jest ?

Gość auashhasuhusaau
:D

A może Ty porażająca inteligencją istoto, zaczęłaś czytać fora tydzień temu i nie wiesz co oznacza owy skrót?

a co jeśli rozmawiają na tematy osobiste, w żaden sposób nie związane z hobby... o pracy, studiach, imprezach, wycieczkach?