Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsk92

Soczewki kontaktowe

Polecane posty

Gość to nie lepiej poprawic wzrok
tylko nosic sztuczne szkła???hmmmm

Gość iwka36
Ja kupuję soczewki roczne ,ale nosze je dwa lata i jestem zadowolona bo i finansowo lepiej wychodze niz na jakis miesięcznych

Gość gość
Ja chodzę w soczewkach AquaView Monthly. Są stosunkowo tanie, a naprawdę wygodne. Jak ktoś szuka tanich i dobrych soczewek to polecam:)

Gość Agata 123
Witajcie, spotkałam się z opinią, iż jednodniowe soczewki różnych producentów są z tych samych materiałów=jeśli jednodniowych soczewek nie tolerują moje oczy nie ma sensu kupować innych firm.Czy ktoś coś wie w tym temacie?Pozdrawiam.

Gość gość
Przeważnie tak jest. Ostatnio bardziej sie zainteresowałam po wizycie u mojego okulisty w www.ultramedic.com.pl – noszę soczewki kontaktowe, ale lekarz zalecił mi także, aby czasem nosić też okulary. Całoroczne noszenie szkieł nie jest jednak zbyt zdrowe. A co jeśli wada się powiększa? Może pomyśleć trzeba o laserowej korekcie?

A gdzie kupujecie swoje soczewki? W sklepach stacjonarnych czy przez internet? Ja jeszcze nigdy nie zamawiałam ich przez internet, a chciałabym spróbować, bo ceny w sklepach online kuszą ;). Myślałam o sklepie kontaktowe.pl (tutaj trochę informacji o nim - http://kontaktowepl.glink.pl/ ) Znacie ten sklep? Robicie tam zakupy??

Gość gość
Potwierdzam, ze sa takie specjalistyczne soczewki, ponieważ sama takie nosze. SPrawdz tutaj www.panhilary.lodz.pl maja bardzo Duzy wybor!

Gość gość
Soczewki to nie tylko komfort w porównaniu do okularów, ale mi na przykład udało się zniwelować wadę. Oczywiście nie mam pewności czy to za sprawą szkieł, ale tak mi się wydaje bo teraz już w ogóle ich nie noszę. A wcześniej zamawiałam przez www.abcsoczewki.pl bo sprzedają same sprawdzone marki.

Gość gość
Jak kupoiwałam soczewki w salonie optycznym http://www.drmichnowski.pl/salon-optyczny.php to wtedy pani przeprowadziła ze mną wywiad, co do moich potrzeb i zdecydowałam się na soczewki roczne, bo taniej wychodziło, a naprawdę dobrze się sprawują.

Gość Annaiil
Nigdy nie rób nic na własną rękę jeśli coś dotyczy Twojego zdrowia, a przede wszystkim tak ważnego narzadu jakim jest oko. Sprawdź tutaj https://mylenshop.com/ ten salon ma swoją profesjonalną kadre gdzie bezpłatnie zbadają Twój wzrok

Gość Katarzyna 45

Jeżeli zdecydujesz się na dobry salon optyczny i pomoc tamtejszej obsługi to nie masz się czego obawiać tutaj zerknij na VisionOpticExpress.pl  można im zaufać.