Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę o pomoc

Jak poderwać chłopaka z gimnazjum?:)

Polecane posty

Podoba mi się pewien chłopak. Chodzi do 3 klasy, ale nie do mojej (ja też jestem z 3:P) i nie wiem co mam zrobić:) Mam wrażenie, że mu się podobam, bo często na mnie patrzy jak koło niego przechodzę, ale oboje jesteśmy nieśmiali :D:P i wstydzę się po prostu podejść i zacząć rozmowę :(

Gość życie nie jest czarno białe
czyli macie po 16 lat? Może trzeba go zachęcić? Uśmiechnij się i daj do zrozumienia, że nie gryziesz i go nie wyśmiejesz.

Gość ajm in trabul jee
zapytaj go czy nie chcialby ci kupic jeansow

Gość frau kules
A nie znasz kogos z jego klasy, zeby Cie przedstawil? Jejku, pamietam jak ja bylam w tym wieku i mialam te same problemy. Fajnie wtedy bylo. KOchalam sie zawsze w chlopakach, którzy grali na gitarach. W koncu z jednym z nich zaczelam chodzic i mnie tez nauczyl grac.

nie:D to będzie takie głupie jak ktoś będzie nas przedstawiał. Bo znamy się ogólnie z widzenia i on czasem do mnie i do mojej koleżanki powie "joł" :D Po prostu on musiałby zacząć jakoś rozmowę ze mną :D

to były czasy :0 ten dreszczyk emocji - czy mu się podobam? czy jak będę kończyła zajęcia po 6 lekcji, to on też i spotkamy się w szatni jak co czwartek :P bardzo fajne czasy, ale też bardzo poważne ;) teraz jak patrzę na to z perspektywy czasu, to to wszystko było takie... kolorowe :)

hmmm... mówi joł... a jest zapisany na sks? Może gra w piłkę, kosza, czy coś? Mogłabyś z koleżankami iść na mecz.

życie nie jest biało czarne- nie tęsknisz już za tym chłopakiem? Przeszło Ci? szybko o nim zapomniałas?:P Boję się, że jak wyjdę z tej szkoły to nie będę mieć z nim już żadnego kontaktu i będę za nim bardzo tęsknić :P Teraz zaczęłam lubić szkołę bo właśnie zawsze mam nadzieję, że go spotkam, a na przerwach schodzę zawsze na dół bo on tam jest :D

wiem :D Takie dziwne, że mówi joł, a nie np. Cześć :P No ale taki jego styl widocznie :) Nie chodzi na żadne sks ani kosza, Wiem, że pływa, ale nie wiem kiedy chodzi na basen a nie będę na niego wyczekiwać na basenie :D

właśnie, wydaje się, że to miłość do końca życia.. a mija po kilku tygodniach :) chodziłam jeszcze do typu 8 klas podstawówki i 4 lata liceum. Też miałam takie szkolne miłości. Raz trwały dłużej, raz krócej... :) ale nie ma reguły. Moja koleżanka zakochała się w 1 LO (czyli Wasza 2 gimnazjum) i teraz po 10 latach mają dziecko. Druga koleżanka była nawet zaręczona w klasie maturalnej, ale nic z tego nie wyszło... Życie. Ja sama nie wierzę w miłości na całe życie z gimnazjum, czy szkoły średniej. Szkoda życia, by do tego tak podchodzić. Musisz jeszcze poznać facetów, posmakować życia na studiach. Dopiero potem się łączyć w pary.

może trzeba zapuścić macki i dowiedzieć się kiedy chodzi na ten basen? Musi mieć kolegów, którzy mają koleżanki, którzy wiedzą kiedy ;)

nie. 1 LO kiedyś to teraz nasza 3 gimnazjum:D A ja już się w nim zauroczyłam w listopadzie 2009 i to tak silnie trwa do teraz :D Ogólnie to ja jak się zadurzę to trwa to naprawdę długo :P Nigdy nie krócej niż rok :P

ale przecież nie chodzi zawsze o tej samej porze:D

Gość frau kules
A co jeszcze go interesuje? Hip hop? bo jak mówi jol to moze. Moze zagadaj go czy nie ma jakiejs tam piosenki (która wiesz, ze pewnie ma) i zapytaj czy nie mógly ci nagrac na twojego ipoda albo cos.

a może ma konto na facebooku, czy gdzie tam teraz młodzież fotki umieszcza... Może jakiś komentarz pod fotką? Ocena? Albo znajdziesz jakieś wskazówki, właśnie dotyczące muzyki, zainteresowań.

oh, gdyby miał nk, facebooka czy cokolwiek to nie miałabym problemu, ale on nie ma nigdzie konta na portalu społecznościowym;/ Już nie raz chciałam złożyć mu życzenia świąteczne, albo napisać jakiś komentarz albo wiadomość prywatną :D Albo chociaż wchodziłabym często na jego profil :P a nie mam z nim żadnego kontaktu przez internet:P Taki dzikus z niego jest :P na dyskoteki szkolne też nigdy nie przychodzi..:D Jestem ciekawa czy będzie na komersie

Gość frau kules
ALbo wez normalnie zagadaj o dupie marynie i nie daj po sobie poznac, ze on Ci sie tak podoba. Traktuj go tak, jak kolegów z Twojej klasy. Chlopaki w tym wieku uciekaja jak im panna okazuje za duzo zainteresowania. Wiec gadaj do niego jak gdyby nigdy nic. Przechodzac powiedz : Czesc, co slychac?, moze zagadaj o muzyce, ciuchach, nauczycielach, sporcie, czymkolwiek.

naprawdę sądzisz, że jak będę dawać jasne sygnały to się speszy?:P sama nie wiem:) Ale chyba mogę się uśmiechać i zalotnie spoglądać?:D

;)

Gość gość
Ale jak poderwać chłopaka jak on we mnie się nie kocha

Gość ale stres
Dawno urodze dziecko z adelakasperek jestem lezbijką już uprawiałam z nią seks i caławała i dawno urodziłam dziec***ipkom