Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kggjjljlkj

Co sadzicie: ksiegarnia internetowa

Polecane posty

Gość kggjjljlkj

otworzylem ksiegarnie, luknijcie i czekam na konstruktywna krytyke: www.perperuna.de

Gość mam taka karte
nie kupiłabym w niej :O błędy już we wstępie (choćby i literówki, ale bardzo odstrasza). muszą być polskie znaki!!

Gość kggjjljlkj
dodam, ze niebawem wejdzie java z wirtualna szafa, ktora bedzie mozna przesuwac zamiast miejsca : polecamy.

Gość kggjjljlkj
jakie literowki? nie moge uzywac polskich znakow, wiaze sie to z wyszukiwarka googla i szukaniem klientow- strona jest na niemcy.

Gość mam taka karte
ale jeśli to POLSKA księgarnia, to powinny być POLSKIE ZNAKI...

Gość mam taka karte
"Polska ksiegarnia internetowa zawiera 67.574 pozycje, wsrod ktorych znajduja sie : polska poezja, ksiazki historyczne, beletrystyka, polskie komiksy, ksiazki dla dzieci, ksiazki kucharskie i inne. Nasz asortyment ksiazkowy jest na biezaco poszerzany o nowe pozycje pojawiajace sie na rynku, tak by kazdy mogl kupic ksiazke. Korzystajcie wiec Panstwo z naszej ksiegarni online. Uzywajac pozycji "szukaj" wpisujemy tytul ksiazki lub imie i nazwisko autora. Dokladamy wszelkich staran, by sprostowac Panstwa zainteresowaniom i potrzebom w dziedzinie poszukiwanej ksiazki." no wez to przeczytaj :O nie przekonuje mnie to kompletnie :O zdania - masło maslane, powtorzenia, nieskładne...

Gość kggjjljlkj
jezeli klient szuka ksiazki uzywajac niemieckiej klawiatury, to nie wbije polskich zakretasow, bo ich nie ma. google pozycjonuje wyzej IDENTYCZNE slowa, niz np te z zawijasami polskimi ( polak mieszkajacy w niemczech jak juz wspomnialem- nie ma polskich znakow) Mnie bardziej interesuje, czy szata graficzna, ogolny wyglad i nazwa sa w miare pomyslowe.

Gość kggjjljlkj
sa dwie wersje- niemiecka i polska.

Gość mam taka karte
no to chyba mozna jakies tagi dodac? nie znam sie na tym, ale jao tag moze byc slowo bez poslkiego znaku, ale w opisach - musza byc polskie

szata graficzna niczym sie nie wyroznia, a takie rzeczy: "przezywaja inni ojcowie, ale ? jak gorzko, ironicznie, choc pogodnie zauwaza ? inni ojcowie " charaktersytyczne sa dla sklepow z rzeczami z "nizszej polki". Co to za znaki zapytania???

Gość kggjjljlkj
tagi stracily na "wartosci" teraz boty skanuja strone i z tego wysnuwaja wnioski- stad tez troche maslo maslane w opisie.

Gość mam taka karte
sorry - ja bym nie zaufala takiej stronie, a niestety nie naleze do jakichs szczegolnie ostroznych...

Masz przeciez wersje dla niemieckojezycznych, czemu nie zrobic drugiej z poprawna polszczyzna? Przeciez ta polszczyzna tyczy sie tylko opisow, daj wyszukiwarke jak na Allegro - czy napisze Pszczółka Maja czy Pszczolka Maja i tak znajde towar :D Na razie widze efekt niedorobienia

Gość kggjjljlkj
@energiczna- nie chodzi o wyszukiwarke u mnie , tylko googlowska. Moja lapie wszystko:) Opisy ksiazek chyba rzeczywiscie zmienie na poprawna polszczyzne - ale glowna strone musze zostawuic dla pana googla, niestety.