Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkkaokkejka

MAM JUZ TEGO SERDECZNIE DOSC

Polecane posty

Gość hejkkaokkejka

przez 3 miesiace bylam w zwiazku z zonatym facetem mieszka w innym miescie wiec bylo mu latwo oklamywac mnie i zone ale prawda wyszla na jaw i go zostawilam nie powiem ze bylo latwo, bo kocham go, brakuje mi go ale wiem ze bylam tylko ta tzecia z samotnosci i zalu poznalam na czacie faceta wlasnie wrocilam z pierwszej randki i plakac mi sie chce... niby sympatyczny, zamozny, ale nie w moim typie nie ma tego czegos co mial tamten... teraz pisze mi smsy kiedy kolejne spotkanie a ja mam ochote siasc i plakac

Gość hejkkaokkejka
...

Gość hejkkaokkejka
up

Gość zjawiskowe oczyyy
hejka a skad jest twoj ex?? BO moj z pomorza:) hehe, bo ja tez bylam z kolesiem ktory mnie oklamywal ze ma zone ale przeprowdzilam sledztwo i go wykrylam no i sie oczywicie rozstalismy--. co za klamczuch byl w zywe oczy mi sie wypieral, ale ciesze sie ze wzielam sprawy w swoje rece i nie dalam sie juz nigdy wiecej wykorzystywac. Nie ma sensu wiazac sie z zonatymi, szkoda nszego czasu. rozumiem cie hejka ze przezylas rozczarowanie, uwazma ze nie powinnas od razu odrzucac tego faceta, powiem ci na moim przykladzie, ja tez nie potrafilam dac szansy innemu wartosciowemu chlopakowi jak rozstalam sie z exem, caly czas myslalam o nim i przez to nie moglam otworzyc sie na nowo poznanego faceta i tylko na tym tracilam i w pewnym momencie zrozumialam , ze i tak nigdy nie bede z moim bylym--. bo on jest juz z kims w zwiazku i nie odejdzie od zony, czemu ja mam nie ulozyc sobie zycia od nowa. tak samo ty hejka, zacznij nowy rozdzial w zyciu, naprawde nie warto tracic czasu na rozmyslanie o kolesiu z ktorym i tak nigdy nie bedziesz. Skoro zatail przed toba ze ma zone tzn ze jest swinia, nie dosc ze oszukiwal ciebie to jeszcze zone ktora robi mu gotuje, sprzata. Wedlug mnie zalsugujesz na wartosciowego faceta, ktory bedzie wolny i bedzie mial zawsze dla ciebie czas. A zonaty facet nigdy nie bedzie mial czasu dla ciebie w walentynki, w weekendy i w swieta,nie ubierze z toba choinki. Bylas z nim krotko, i zapomnisz niebawem ale czy warto odtracac facetow ktorzy chcieliby miec z toba kontakt. Bo zebys pozniej nie zalowala, kiedy naprawde bedziesz chciala sie z kims zwiazaz a tu nie bedzie z kim. ja moge ci powiedziec ze zaluje dzisiaj ze nie dalam szansy kilku facetom, a byli naprawde wartosciowi i tez mialam takie mysli jak ty ze a nie w moim typie, do tego mysli o exie. Dzisiaj bym pewnie dalalbym tym kolesiom szanse. No ale niestety teraz czasu nie cofne tylko moge uchronic sie przed tym aby nie popelniac kolejnych tych samych bledow w przyszlosci.

Gość mądra rada
:)