Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulapaula46

Nowy Facet mnie nie pociąga

Polecane posty

Gość paulapaula46

Witam dziewczyny i bardzo prosze o porade bo strasznie sie z tym męcze i nie wiem co robic.Jestem z nowym facetem na początku wszystko bylo super ale z czasem kompletnie przestałam mmiec ochote na sex On mnie juz nie pociąga za to mój były był cudowny w łózku i byłam przed nim otwarta nei krępowalam sie teraz krępuje sie przy nowym nawet przebrac.....nei wiem co zrobic to jest bardzo ciezkie bo go kocham ale czy mozna dluzo zyc bez satysfacji w łózku?Mam mętlik w głowie i nei wiem co robic nei chce go skrzywdzic bo to bardzo dobry chłopak jest mi z nim cudownie ale....nei wiem czy potrzeba czasu chociaz to początki sa najpiekniejsze w łozku ....a ich wogule nie ma....bardzo proszę o pomoc.pozdrawiam Paulina

Gość paulapaula46
Prosze o rade dziewczyny bo nawet nie mam z kim o tym porozmawiac

Gość hejkkaokkejka
dziwne rzeczywiscie, od poczatku sie wstydzilas przed nim rozebrac?

Gość paulapaula46
No tak jakos sie wstydze nawet wstydze sie korzystac z toalety jak on jest,krępuje sie poprostu a go kocham i to jest dziwne nie wspominajac ze juz mnie nie pociaga.

Gość paulapaula46
Noi temat sie urwał widze ze ludzie tutaj wola pisac jakies bzury niz pomagac innym,bez sensu nie poto jest ta strona i życie uczuciowe zeby pisac o maszynkach do golenia i innych bzdurach.Serdeczne Dzięki