Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co to oznacza

Facet dziwnie się zachowuje

Polecane posty

Co może oznaczać fakt, że facet, którego poznałam w internecie, i z którym pisałam już dość długo, teraz jakoś dziwnie się zachowuje. Raz pojawia się na gg, jest dostępny, wtedy piszemy, innego dnia pojawia się na chwilę i zaraz zmienia status na niedostępny. Wydaje mi się wtedy, że nie chce pisać. Raz pisze raz nie, jakieś takie dziwne sygnały mi daje. Gdy pisze, mówi mi wtedy, że brakowału mu mnie, a gdy innym razem jest okazja do pisania, to zmienia status i nie chce pisać. Nie chce albo nie może, nie rozumiem tego jego zachowania. Co o tym myślicie?

Gość paulapaula46
Zapytaj go wprost o co chodzi.

Gość jesteś tłukiem
po co to głupie domysły? nienawidze tego zapytaj go po prostu o to co cie ciekawi a odpowiadajac, nie musi byc ciagle na twoje zawolanie, nie musi miec ciagle ochote rozmawiac

Też myślałam o tym żeby zapytać go o to, ale nie chcę się narzucać. Wiem, że pracuje i jest zajęty, albo to tylko taka wymówka. Bo przecież gdyby chciał zawsze znalazłby czas zapytać tylko co słychać i przywitać się. A on nic nie pisze, nawet maila.

Ja wiem jest tu wrozka ktora wrozy y kart Tarota,napisz doniej odpowie jak wiekszosci widze ,

Gość zjawiskowe oczyyy
MOja droga pierwsza sprawa: nie angazuj sie zbytnio z facetami ktorych poznajesz przez netai zaczynasz pisac z nimi przez gg--> radze ci to z dobrego serca, malo go znasz nie wiesz jakie sa jego intencje. A 90% facetow z czata to faceci liczacy na szybki sex, wiec nie ma co sie tam spodziewac kokosow:) Wiec kazdego faceta bierz na lekki dystans i nie przejmuj sie tym czy jest dostepny czy nie, miej to gdzies. To w jego inicjatywie jest to aby pokazal ci sie jak z najlepszej strony i mial z toba kontakt. wiesz mozliwosci czemu sie tak zachowuje moze byc wiele. Moze np: 1. Miec kobiete z ktora mieszka --> i wtedy to by tlumaczylo czemu tak szybko zmienia statusy i ucieka. ja kiedys luzno pisalam z kolesiem, akurat byl z bardzo daleka i nie bylam nim zainteresowana i on mial dziewczyne i mi mowil ze musi zmieniac statusy , uciekac z gg kiedy laska wchodiz do pokoju. I wlasnie tez mial podobna technike: bo byl dostepny przez jakis czas a potem raptem niedostepny. I np taki facet kiedy jest sam w domu, nie ma jego kobiety, moze spokojnie z toba pisac na gg, a kiedy laska kreci sie w poblizu i widzi ze ty jestes to po prostu kryje sie zeby nie wchodzic w gadke i zeby nie trzeba bylo nagle z niewiadomo jakiego powodu uciekac bez slowa. To jest jedna mozliwosc. 2. Moze pisac z inna laska i nie chce abys mu przeszkadzala w rozmowie, bo chce sie bardziej skupic na tamtej lasce. 3. Moze po prostu nie miec ochoty z toba pisac , wtedy sciema sa te gadki ze brakuje mu ciebie--. to moga byc teksty aby uspic twoja czujnosc i pewnie on ci tak gada zebys nie myslala ze nie jest toba zainteresowany. Wedlug mnie facet moze napisac ci wszystko, a ja wyznaje zasade: ze wazniejsze sa dla mnie czyny a nie slowa. A gdyby jemu naprawde na tobie zalezalo to nie wierze ze nie mialby chwili na to aby napisac do ciebie, przeciez to dlugo nie trwa. Ja np gdybym byla na jego miejscu a musialabym wyjsc z neta a widzialabym ze jestes to bym napisala do ciebie cos milego i wytlumaczyla sie ze musze zmykac i umowila sie z toba na inna godzine. Mi sie wydaje ze gosciu bawi sie toba i przyczyna moze byc taka: albo pisze rownolegle z inna ktora bardziej go interesuje i woli sie skupic na tamtej niz na tobie ( i to opcje bym obstawiala i wtedy traktujecie jak kolo zapasowe do samochodu) albo ma stala laske ktora krzata sie po pokojach:)