Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena Sosonowiec 27

Mam chłopaka i bardzo go kocham,ale....

Polecane posty

Gość Marlena Sosonowiec 27

tydzien temu poznałam na szkoleniu spotkaniu faceta, jest starszy ode mnie 10 lat, przeciętny z urody,ale... no własnie, pewnie zaraz powiecie,ze jestem materialistka i suka otóż bylismy razem na szkoleniu, on fantastycznie gustownie ubrany, zadbany (manicure, fajna fryzura), bardzo zabawny, bystry, inteligentny. Gadaliśmy i gadaliśmy. Potem wieczorem pojechaliśmy do miasteczka jego autem, starsznie luksusowo sie jechalo. Mercedes klasy S (moj wujek ma identycznego, 10 etni,ale cudny), wieczorem jak szlismy na spacer on zdjał z siebie płaszc okrył mnie. Okazalo sie,ze oprocz tego,ze jest na etacie ma wlasną firme (doradztwo prawne, jest aplikantem adwokackim ,ale prowadzi negocjacje dla firm, nawet nie wiem o co chodzi dokładnie). Podobało mi sie to,ze jest takim ambitny, pewny siebie, a przy tym miły, skromny, męski. Zauroczyłam się. Wieczorem przyszlam do niego do pokoju, wiedzialam,ze to się stanie... i stało się. Kochalismy się całą noc. No i jest tak: mam chłopaka juz 5 lat, starsznie go kocham, jest dla mnie bardzo dobry, czuły, dba o mnie. Kiedys bylam bardzo chora, mialam nowotwor, byl ze mną cały czas, nie odstępowal mnie ani na krok.Takiego oparcia nie mialam nawet w rodzicach. Ale teraz widzę,ze nigdy do niczego nie dojdzie, pracuje w urzedzie miejskim, nie jest ambitny.Jezdzimy seicento.Wynajmujemy mieszkanie.Na wakacje jezdzimy tylko gdzies w Polske. Gdy wrocilam ze szkolenia moj facet wydal mi sie taki nijaki, bezwartosciowy, nudny, mam wrazenie ze chyba go juz przestaję kochać. To dziwne, bo przed wyjazdem byl dla mnie calym swiatem. Teraz jest...nikim. Jest taki nedzny, żałosny. Mam wyrzuty sumienia.Czuje,ze jestem niewedzieczna. Ale mysle o tym chłopaku ze szkolenia. Moze to moja życiowa szansa... sama juz nie wiem co robić.... tęsknie za nim, zaprosił mnie na weekend do wiednia... Z moim chłopakiem nie uprawialam seksu do tygodnia, nie umiem mu w oczy spojrzec, nie chce go dotykac, sluchac, widziec. Czuje sie okropmnie.

Gość kamila 23 pomorze
ja cie doskonale rozumiem, sama jestem w takie samej sytuacji. Nie wiem jak to się stalo,ze nagle przestalam kochac mojego faceta, a zacząl mnie pociągac drugi. tez ma wlasną firmę, na dodatek to nawet niezbyt szanujacy kobiety,ale ciągnie mnie do niego jak diabli, Bylismy razem w kinie, w ubikacji dla inwalidów klęczłam i pieściałam go ustami. NIgdy czego takiego wczesniej nie zrobiła, swojego faceta nigdy ustami nie piesciłam, choc ciągle prosił.Czuje sie jak ostatnia szmata, ale gdy jestem obok niego, czuje tylko podniecenie, choc wiem,ze to podly facet. Jestem tez totalnie na rozdrożu. Nikt z moich znajomych sie nawet nie domysla co sie ze mną dzieje.

No i tem mercedes klasy s,dla takiego auta warto rzucić porządnego mężćzyznę,odwagi!Luxus przede wszystkim:P

Gość eeeejjjjjj
jeśli facet był przy tobie w chorobie to co ty sobie wyobrażasz? Drugi zostawiłby Cię bo nie poradziłby sobie sam ze sobą - a on był!!! No zastanów sie zanim zrobisz coś głupiego dla mercedesa i weekendu w Wiedniu

Najlepiej jest człowieka wykożystac, nie jest pootrzebny to spiepszaj. Nie ważne że jak miałaś naprawdę porządne problemy on był przy Tobie, był Twoim wsparcie. A teraz co? A Ty jak jesteś? Co Ty masz czego jemu brakuje. Jestem pewna że masz przy sobie prawdziwy skarb bo jak inaczej nazwac kogoś na kogo MOŻNA LICZYC W KAŻDEJ SYTUACJI? A taki "szarmanski, z "ambicją" w dupie by Cię miał dziewczyna i robił przy dupie. Pamietaj że nowotwur może powróci, choc nie życzę.... Żebyś nie została z palcem w dupie. nie liczy się to ile masz ale to jakim jesteś człowiekiem. Iśc z kimś przez życie co wiesz że zawsze będzie przy Tobie na dobre i na złe - JEST BEZCENNE. Powodzenia

Sory za błędy ale mnie poniosło. Jak można tak płytko myślec. Mimo iż przeżyłaś taką traume nic się nie nauczyłaś.

Gość niby tak
Rewelacja, wydrukuje twój post na A1 i zawiesze na ścianie. Zaraz porozsyłam link do twojego tematu wszystkim znajomym, założe tematy na forach o podrywaniu i wkleje twoja wypowiedz. Wiedza o ku.restwie kobiet powinna być wykładana od podstawówki.

Gość Luczinda
prowo :) na taką burą suke, nie spojrzałby żaden facet - nawet taki z seicento :)

Gość ssspoko
a co, to ze chlopak byl przy niej w chorobie ma znaczyc ze ma z nim byc karnie do konca zycia nawet jesli przestanie go kochac? :/ ludzie dajcie spokój. A co do autorki.. może to tylko przejściowe? Jeśli ten bogacz okaże się nic nie wartym nudziarzem kasa przestanie sprawiac taką przyjemnośc.. pomysl zanim cos zrobisz

Chociaż myśląc o tym dłużej... Jeżeli miałabyś z nim zostac bez miłości to lepiej go zostaw. Szkoda chłopaka ale lepiej wcześniej niż później, mniej będzie cierpiał i szybciej znajdzie szczęście przy boku innej kobiety. Sory ale pomyśl sobie jak byś się Ty czuła żebyś była na jego miejscu? Tyle wpakował siebie w związek i dupa... Szkoda chłopaka dobrzy ludzie mają cieżej w życiu, Wasz przykład to ilustruje. Napewno będzie go bardzo bolała bo widac jak bardzo Cie kocha. Chciałabym móc tak bezgranicznie czuc w kimś sparcie. Masz nie lada farta. Twoje życie Twoje uczucia, Twój wybór.

Gość pikna nieznajoma
Nie sadze ze powinnas zrywac z obecnym chlopakiem ale Ty juz go nie kochasz wiec zwroc mu wolnosc

Ale się wkręciłam, bankowo to prowo. HEHEHE, no coż przynajmniej coż we mnie drgneło bo w TV to już sama nuda do 21 YCD :-)

Gość a co o 21 ???
bo faktycznie nudaaaaa

A ja myślę,że to nie jest żadne prowo!Mało to takich naiwnych lecących na kasę lasek?:( Wiele razy słyszałam.Autorka siedzi jak mysz pod miotłą i dziwi się,że nie podzielamy jej pasji do kasy:D

Gość ROZUMIEM CIE DOSKONALE
JA CO PRAWDA NIKOGO NIE POZNALAM, NIE ZDRADZILAM FACETA, ALE OD JAKIEGOS CZASU MU SIE PRZYGLADAM I RECE ZALAMUJE, NA NICZYM MU NIE ZALEZY, NIE CHCE MIEC LADNIE URZADZONEGO MIESZKANIA, NIE CHCE SAMOCHODU, WAKACJE W OGOLE NIE WAZNE, NAWET DO RESTATURACJI NIE WIDZI POTRZEBY ZEBY CZASEM WYJSC. ZADNYCH AMBICJI, ZARABIA SOBIE 1600 ZL I JEST SZCZESLIWY, NIE POWIEM DBA O MNIE JEST ZAWSZE BLISKO ALE ZASTANWIAM SIE NAD PRZYSZLOSCIA Z OSOBA KTORA DO NICZEGO NIE DARZY

Gość KURCZE DZIEWCZYNY
ZDRADZCIE MI SWOJA TAJEMNICE, JAK WY TO ROBICIE ZE IDZIECIE SOBIE DO LOZKA Z JAKIMS KOLESIEM TAK PO PROSTU, JA ZAWSZE SIE MARTWIE ZE MOZE WLOSOW MAM ZA DUZO TU I OWDZIE ZE BALSAM NIE WKLEPANY ZE PEELING NIE ZROBIONY, ZE MOZE NIEZBYT PACHNE, A MOZE SIE SPOCILAM POD PACHA, A WY SOBIE TAK PO PORSTU IDZIECIE DO CZYJEGOS POKOJU I PRZEZYWACIE EKSTAZY

Po huj to pisac i za siebie i niby za kogoś? Ta pomarańcz to do mnie nie przemawia.

Gość ale jestes durna
o jejjj .. gdzie Cię uchowały ? śmierdzi wiochą i zabobonami.. powinien cie ten nowy zostawić w tym wiedniu na huj mać .. albo oddać do prostychkludek hee tylko kasa, kasa to ta kurewska rasa....

Gość dziewczyny wy
wystraszyłyście autorkę i uciekła :-) :-) jakbym była na miejscu Twojego chłopaka marleno to kopnełabym cie w dupe ze przez miesiąc bys nie Srala.