Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikumaaa

Skąd taka nienawisc do Policji

Polecane posty

Gość mikumaaa

napewno słyszeliscie że facet podpalił policjantów:( co sie dzieje z tym społeczenstem

Nienawiść została po pięknych czasach PRL gdzie ludzie utożsamiali Policję z systemem a system ze złem (co wcale prawdą nie było bo i za tamtych czasów byli normalni policjanci choć w mniejszej ilości )

przeczytałem wpisy pod tym niusem umieszczonym na wirtualnej polsce. Miała oberwać ta hiena komornik, a policjanci mieli niestety pechowy dzień

o tej akcji to to była konsekwencja głupoty ludzkiej... jak się nabrało kredytów to trzeba spłacać

Gość też nie lubię policvjnatów
w ogóle Policja nie powinna istniec w Polsce

Gość herbaciarnia
Z KULTURY RAPU I HIP-HOPu i ludzi którzy przez swoja głupote wpakowali się kiedyś w kłopoty. ja np. nie c\zzuje sie bezpieczna, bo w polsce policja na interwencje potrzebuje minimalnie 40 min. ( przykład z życia)

Bo policja jest zła!!! Policja wyrządza taką samą krzywdę jak zwyrodnialcy! Niczym się nie różnią! Są opętani władzą, z której nagminnie korzystają! Jak takie zwyrodniałe osoby mogą być wzorem dla innych????

Gość JP 100%
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość narzekacie a oni
wykonują cięzka i niebezpieczna pracę. nie majaa płatnych ani oddawanych nadgodzin,z urlopami jest tez róznie,tyłem do władzy,twarza do społeczeństwa

Gość ja ostatnio zostałam
ja ostatnio zostałam wywieziona przez policje , cholera wie czemu napisałam skarge i nic wczesniej tez sie zastanawiałam , skąd ta nienawisc , teraz wiem. zamiast sie zajac czyms pozytecznym , to tylko pokazują , jacy to oni nie są wazni

Gość narzekacie a oni
Policja się zmienia pracują tam ludzie wykształceni,znający języki obce

życzę Wam jednego dnia bez Policji, brak Wam wyobraźni co by się wówczas działo :) wszystkie męty wyszłyby na powierzchnię :) łajdaces fortuna iuvat ...........

Gość dwcccw
A wiecie co taki wyrostek który śpiewa CHWDP robi jak go napadną ? WOŁA POLICJE . Hipokryci jebani

Gość policja policja faszystowskie
świnie!!! hej dzieciaki niech zapłoną serca każdy policjant to jebany morderca jak długo jeszcze po koncercie czy meczu będą łamamne twoje prawa człowieku???