Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evolution 22

DROGA DO ORGAZMU!ZAJRZYJCIE

Polecane posty

Gość Evolution 22

Witam wszystkie Panie ! załozyłam ten topic aby porozmawiac na temat kobiecej przyjemnosci,czyli orgazmu.Jak wiekszosc Pan i ja równiez nie zaznałam do tej pory przyjemnosci.Moze razem podyskutujemy i sprobubujemy rozwiazac ten problem;-P??

Gość Evolution 22
widze,ze kazda ma tylko ja nie :(

Gość rudlan
Mogę Cię doprowadzić

Gość Evolution 22
Dzieki ale mam chłopaka z ktorym mi dobrze;)

Gość brak o-mu to juz przyzwyczanie
Ja nigdy go nie mialam. Sex jest dla mnie jak przymus. Kocham swojego męża. Jestem szczęśliwa z nim. On się bardzo stara a ja zawsze musze udawać orgazm. Nie wiem juz co z tym zrobic. Sex dla mnie moze wcale nie istnieć. Wiem że zrujnowałam życie mojemu meżowi. .. :(:(:(

Gość Evolution 22
paulina791 nio ja majac pełen pecherz uciekłam facetowi do toalety za potrzeba straszny dyskomfort..chlopak sie stara i robi cuda wianki ale chyba jeszcze nie odnalazł tego punktu..Kochamy sie dopiero od 4 miesiecy.......jest moim 1

Gość Evolution 22
brak o-mu to juz przyzwyczanie nie no nie mysl tak!! a co to sex jest najwazniejszy ?zrujnowac to bys mu zrujnowała jakbys Go zdradzała itp:*....sadze ze za duzo oczekujemy od sexu..ja powiem Ci ze to "wkładanie" mi nic nie daje ale czerpie w zamian przyjemnosc z dotykania sie pieszczenia...spruboj w tym radosc odnalezsc,,,jakis romantiko wieczór,lampka wina sexi bielizna i sie sama lepiej poczujesz?

Gość Evolution 22
paulina791 dzieki:D moze kiedys sei uda napisze jak cos o tym:P

Gość Evolution 22
my na misjonarza..inne tez ale jakos inne pozycje mnie draznia i jakis ucisk mam;/ jak załoze nogi facetowi na ramiona to czuje dosłownie"pecherz";/...i na jezdzca i na łyzeczki probowalismy ale to meczace a my leniwi:P

Gość Evolution 22
Kochane jakbyscie chciały pogadulic to bede tutaj jutro tymczasem lece spac jutro praca a ja padam;-* dobrej nocki zajrze jutro:)