Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość magdasol

Darmowy manicure - Kraków

Polecane posty

Gość magdasol

Drogie dziewczyny! Mam do Was wielką prośbę. Stylizacją paznokci zajmuję się od 2 lat - w ramach dowodu załączam zdjęcia - i postanowiłam wypłynąć na szerokie wody, chcę zacząć pracę w gabinecie, gdzie obecnie jestem na etapie okresu próbnego. Koniecznie muszę opanować szybkie i płynne wykonywanie manicure frezarkowego - sposobem, którego do tej pory nie znałam. No i tu właśnie pojawia się problem bo nie mam na kim ćwiczyć, nie znam zbyt wielu osób z Krakowa, może więc któraś z Pań chciałaby użyczyć swych rączek i mieć wykonany darmowy manicure (usunięcie nabłonka, korekta skórek, wyrównanie kształtu płytki, peeling, malowanie, masaż). Zaręczam, że znam się na rzeczy i absolutnie nikt nie ucierpi Chodzi mi po prostu o wypracowanie płynności ruchów i nabranie odrobiny doświadczenia w nowym sposobie pracy, bo szefowa mistrzyni krzywo patrzy na wszelakie niedoróbki Jeżeli ktoś byłby chętny, to w okolicach początku kwietnia serdecznie zapraszam! img33.imageshack.us/img33/92/dsci3261.jpg img535.imageshack.us/img535/4692/dsci3390.jpg img121.imageshack.us/img121/6238/dsci3947o.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować