Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotka pilka

co o tym myślicie?? pyt. głównie do kobiet

Polecane posty

Gość krotka pilka

facet 'żartuje' do swojej kobiety "mam nadzieję, że nie jesteś ze mną dla pieniędzy' da się to odebrać inaczej niz zrobilam to ja? miałam gigantyczny opad szczeny i do dnia dzisiejszego nie potrafie zrozumieć jak on mógł w taki sposób 'zażartować' :/ zabolało

trzeba bylo sie odgryzc.. ze o jakich on znow pieniadzach mowi ;] bo ty ich tu nie widzisz ;]

Gość furgonetka
przesadzasz...pewnie chciał Ci dac do zrozumienia ze jeśli jednak jesteś, to że jak saie dowie to koniec

Gość no jak ma
naprawde duzo kasy to zawsze moze sie czasami zapytac sam siebie. a przy okazji zatac pytanie na glos, mysle, ze nie oczekuje odpowiedzi. na glupie pytania nie ma odpowiedzi :-) cos ty nie martw sie!

Gość krotka pilka
dostalam wyklad ze wszystko biore do siebie i jeszcze fochem strzelil nie potrafiac zrpozumiec jak mnie to zabolalo, tym bardzie, ze powinien wiedziec i miec swiadomosc ze nic od niego nie chce z materialnych rzeczy czy samej kasy :/

Gość kupa hama z tego twojego
to zachowanie karygodne, ja bym w pysk dala odrazu. wymacz ale jesli w ten sposob podchodzi do zycia to chyba za bardzo cie nie szanuje. ale to moja opinia.

Gość trzeba było odpowiedzieć
No przecież nie dla Twojego "małego" ;) Żart godny żartowi :P

Gość trzeba było odpowiedzieć
miało być małego "małego":p

Gość krotka piłka
byłam w takim szoku, ze dosłownie brakło mi słów

Gość AD.ak
tylko ludzie głupi sie obrazaja. ltroche dystansu do zycia! facet zazartował a to nie powod do płaczu:) własnie mogłaś odpowiedziec zartem i byłby ok

Gość krotka piłka
tyle, ze to nie ja sie obrazilam a on fochem strzelil...ja po prostu zamilklam i przyspieszylam kroku by sie otrzasnac.... a na koniec on mial jeszcze pretensje.... eh no pytam bo juz nie wiem czy to ja jestem przewrazliwiona czy swiat zchodzi na psy:/

nie przesadzajcie...moze po prostu zartowal...ja zawsze mowie mojemu narzeczonemu ze ejstem z nim dla piniedzy a on mi mowi ze ejst ze mna z litosci...ale my mamy specyficzne poczucie humoru moze ten facet tez takie ma?

Gość growling
chyba mam zbyt wysoko rozwinięte poczucie humoru, bo mnie ten tekst bawi, a nie bulwersuje :o🖐️