Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konieczyna

ule razy na solarium by ladnie wyglądac??

Polecane posty

Gość coś wiadomo o kocie
a co to za twór językowy? ilę? zero

ja byłam juz 5 razy no i jestem brązowa na brzuchu ale nogi i ramiona to jakoś tak słabo

Gość arkzz
ani razu . Opalenizna po solarium nie wyglada naturalnie .

tak od bladego to z 3-4 razy. najpierw na 6 min, potem 8 i potem 10 i 10 i nie wiem jak ty ale ja po 4 razach juz sie wiecej nie moge opalic.

Gość dokladnie zgodze siee
to zalezy jaka masz karnacje i jak szybko opalasz sie w lecie jesli ciemna i szyb ko to szybciej a jesli jasna to bedziesz musiala pochodzic z 4,5 razy i zalezy jeszcze czy lampy beda silne czy raczej slabsze. a nogi twarz dekold ogolnie lepiej opala lezace stojace dla zrownania,ale na lezacym mozna sie odprezyc i nietrzeba stac..a w nadmiarze wsyzstko szkodzi wystarczy znac umiar a co do koloru to 90% znajomych ktorzy chodza do solarium maja super opalenizne bardzo naturalna i warto jesc marchewke albo zazywac beta karoten czy cos innego witaminowego z apteki dla przyspieszenia efektu

dla mnie brzuch elegancko opaliło tylko te ramiona zostały jakby jakieś takie ciut bladsze

Gość dokladnie zgodze siee
to zalezy jaka masz karnacje i jak sie w lecie opalasz ,jesli ciemna i szybko to nie ebdzie zle,mysle ze 4-5 razy i oczywiscie zalezy czy lampbeda mocne czy slabsze.poza tym wszystko w nadmiarze szkodzi wiec wsyzstko z umiarem..i kosmetyki warto uzywac.duzo osob tez zazywa witaminki z beta karotenem z apteki zeby wzmocnic efekt albo marchewki;) a poza tym 99% znajomych ktorzy chodza na solarium ma ladna naturlana opalenizne wiec nirozumiem ze niby co jak potwory wygladaja bo chodza na solarium? to chyba ci ktrzy chodza codziennie na 20 min to moze..i lezace polecam bo opala bardziej twarz dekold i nogi i mozna oddpoczac bo nie trzeba stac

Gość ale ile razy w jakim czasie?
ile razy w tygodniu? ile razy w roku? ja średnio 2 razy w tygodniu po 15 minut tak dla utrzymania ładnego koloru. ktos kto pisze że opalenizna po solarium jest sztuczna, chyba nie umie o swoją skóre zadbać, tez widziałam kilka takich dziewczyn które nie dbały o cere i miałay szarą opalenizne (a skórę wysuszoną jak nie wiem co) ja koniecznie 2 razy piling i duuuużo balsamu. nie uważam żeby moja opalenizna wyglądała sztucznie.

Gość zdesperowana housewife
2 razy w tygodniu po 15 min to musisz niezle skwierczec :)

Gość Skunksiara
Laska niezle wyszukalas chyba wszystkie tematy dot. solarki i wkleja swoj produkt z allegro :P