Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybieraaaaaczka

casualplay,quinny czy emmaljunga?

Polecane posty

Gość wybieraaaaaczka

przede mna zakup spacerowki. rozwazam casualplay s 4, quinny buzz 4 lub emmaljunga ozone city. ktory polecacie lub ew odradzacie?

Gość Emmaljunga, bo najlepsza na
Polskę. Quinny Buzz, o ile nie wymienisz przednich kółek na pompowane, a mieszkasz poza centrum dużego miasta, odpada. Casuala nie prowadziłam, ale koła ma jakieś małe, więc bym się nie skusiła. Emma jest nie do zdarcia, podobnie Teutonia. Nie wiem czy brałaś tę ostatnią pod uwagę? http://www.babystyle.cz/pdf/Spirit_S3_3000_R_CS_GTT_gross.jpg http://1.bp.blogspot.com/_h9HFFDL4Xwc/SRW2dH7VDcI/AAAAAAAAA_4/9FmVA_OeHmY/s400/vagnen_sittdel.jpg

Gość wybieraaaaaczka
fajne,ale nie wiem,jak cenowo?bo znalazlam emmaljunga za 1600 zl,a to juz max jaki na spacerowke moge przeznaczyc. Dzieki za rade,wlasnie sklaniam sie ku emmaljunga,ale na zywo go nie widzialam i nie mam mozliosci zobaczenia,a chce zamowic przez internet...Wozki Teutonia sa swietne,ale cenowo niestety niezbyt :P

Gość wybieraaaaaczka
oj,przepraszam,nie za 1600,a za 1900,ale emmaljunga wyglada na tyle solidnie,ze tyle dalabym za wozek...dzieki,juz chyba wybralam :)

też polecam emmaljungę :) nasza spacerówka, co prawda, to inny model, ale to najlepszy wózek, jaki kiedykolwiek użytkowałam!

Gość Emmaljunga, bo najlepsza na
Ten Ozone też ma małe kółka z przodu, więc możesz mieć podobne problemy jak z Buzzem, tyle że Emma jest solidniej skonstruowana.