Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrree

chce zbic testament na byłego chopaka

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrrree

ale nie wiem gdzie mieszka.Czy wystarczy imie i nazwisko?bez adresu zamieszkania?

pobudka. realnie wg prawa i tak należy się rodzinie, chyba, ze nikogo nie masz. testament robi się u adwokata, bo bez świadka jest nieważnym świstkiem papieru. ale i tak rodzina ma prawo do Twojego majątku: chyba, że nie masz ani rodziców, ani rodzeństwa, ani dzieci, to może się procesować lepiej idź do psychologa, p co Ci testament?

Gość rrrrrrrrrre
mam 23 lata 70 tys po babci na wszelki wypadek chce zeby oon to dostał.

Gość rrrrrrrrrre

Gość rrrrrrrrrre
wg prawa jak nie ma testamentu ma rodzina ale jak jest to jest inaczej

Gość rrrrrrrrrre
bo tak.nienawidzi mnie.kocham go chciałabym jesli juz cos by mi sie stało...(gdybym zdechla tak jak mówił)zeby coś z tego miał...wiem ze potrzebuje pieniedzy mam strasznego pecha w życiu jakby cos sie stało(ale chce zyc)chce zeby mial z tego chociaz on pozytek.Pieniadze sa dla niego wazne,ni ejest to wiele ale ucieszyłby sie

Gość rrrrrrrrrrrree
zapomniałam dodać, że to 70 tyś długu po babci

niezupełnie, rodzina i tak ma prawo do zachowku, przynajmniej może zawalczyć idź do adwokata, bo to co napiszesz sama na kartce bez świadka nie ma znaczenia, skoro pieniądze mają wyjść poza rodzinę, to trzeba się liczyć, że może uchylić ale to kupy się nie trzyma, jak masz 23 lata, Twoja sprawa, o co chodzi, ale to od czapy trochę chyba, że to takie hobby, moja Mama ostatnio się tym upaja - żebyśmy w razie czego z bratem nie byli stratni, nie mogę słuchać tych głupot. chociaż może ma więcej wyobraźni niż ja, nie wiem. skóra cierpnie

Gość wertyuiy
:O

Gość rrrrrrrrrrrree
chce zyc długo,ale chcialabym to uregulować jesli cos by sie stało.Niedawno miałam ciezki wypadek wyszłam z tego i pomyślałam o tym.BArdzo mi na tym zalezy

Gość Nor-bert.
jak zapisze jako darowizne dla chlopaka to rodzina moze skoczyc sobie jesli chodzi o zachowek

Gość rrrrrrrrrrrree
czy moe byc samo imie i naziwsko bez adresu zamieszkania

najbardziej mnie rozbraja, ze dziewczyna ma 23 lata chyba ma jakieś problemy ogólne, za 5 lat może nie pamiętać, jak koleś ma na imię byle tylko nie zapomniała zmienić testamentu, jak jej się okoliczności życiowe zmienią, czego Je zresztą życzę:)

Gość rrrrrrrrrrrree
Mam 23 lata ale mimo to omal nie rozjechał mnie ford mondeo to były sekundy wjechał na pobocze ngdy nie czułam sie tak blisko smierci..Wszystko jest mozliwe

nie może być samo imię i nazwisko - gdyby jeszcze drukowali książki telefoniczne, to byś wiedziała dlaczego, niepoważna dziecinada "testament" bez świadków (podpisanych i identyfikowalnych) możesz sobie, nie wiem co - powiesić w ramce, nie jest ważny

Gość Nor-bert.
zrób darowizne na chlopaka

Gość rrrrrrrrrrrree
bedzie przy swiadku u notariusza!!Imie i nazwisko jest jedno na terenie tego województwa wiec niebedzie problemu wtedy?

Gość Nor-bert.
nie nie bedzie problemu

Gość teraz juz spadek
a na te wczasy nie bierzesz juz go? nie chcial, kazal ci sie leczyc? czy tez rozmyslilas sie?

Gość rrrrrrrrrrrree
cooooooooooooooooo?????:O