Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opowiem wam historię mojej ...

Opowiem wam historię mojej śmierci.

Polecane posty

Gość Opowiem wam historię mojej ...

... śmierci. To było dwa dni temu. Tak zwyczajnie i po prostu umarłem, bez jakiegoś powodu specjalnego. Byłem młody, zdrowy, wysportowany i wziąłem i umarłem, tak normalnie na śmierć, nie jakoś trochę czy coś tylko od razu na śmierć. Tak wziąłem i umarłem, wziąłem i umarłem, wziąłem i umarłem. A tyle jeszcze życia przede mną było... Ale zastanawia mnie teraz jedna sprawa. Bo czy to ja umarłem czy moje ciało umarło? Czy ja za życia to byłem ja a teraz po śmierci jestem swoim duchem? A może jest odwrotnie? Może za po śmierci ja to jestem ja a za życia byłem swoim ciałem? Tyle jest pytań i nie zna się odpowiedzi... Czym jesteśmy? Czy jesteśmy ciałem czy duchem? Skoro duch bez ciała może żyć a ciało bez ducha nie no to chyba duchem jesteśmy, no ale z drugiej strony przychodzimy na ten świat nie duchem a ciałem... Tyle jest kurwa pytań i żadnej odpowiedzi. I po chuj te wszystkie pytania? Po chuj kurwa pytać, po chuj? Skoro każdy z nas jest trupem! Rodzimy się po to żeby umrzeć, umieramy po to żeby żyć, nasze życie kręci się w koło naszego trupa! Trupem! Trupem! Trupem! Jesteśmy wszyscy trupem! Nie żywe ciało, nie wyzwolony duch a trup jest najważniejszy w naszym życiu! Jesteśmy wszyscy trupami!

Gość kolipolouyt
to było w jakiejś polskiej komedii...z cezarym pazurą?