Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majec zka

nakładka przedłużająca penisa

Polecane posty

Gość jedyna metoda
orgazm dla mężczyzny oralnie lub ręcznie przez kobietę, a orgazm dla kobiety przypiętym do bioder dildem odpowiedniej wielkości. Nic się nie zsunie, wrażenia dotykowe już niepotrzebne, bo mężczyzna już po wytrysku, a kobiecie można wyzwolić orgazmów wiele, gdyż dildo może "stać" w nieskończoność. Ważne: czystość sterylna dilda i lubrykant KY

Gość może by tak ...
Oj jak by jeszcze nałożył taką przedłóżkę :) to dopiero by srały w gacie.Teraz to już problem do końca pociągnąć :) o z ... :)

Gość WGardełkoUwielbiam
ja nawet nie zaczynam związku jeśli facet ma aż tak małego penisa, nie ma w tym żadnej przyjemnosci, seks z małym penisem, znaczy sie z malutkim penisem to nie seks. może poszukajcie dobrych lekarzy, chirurgów, może są jakieś metody powiększania, przedłużania penisa, np tłuszcz wstrzykują tu i tam, ale to już u kogoś kto sie na tym zna poszukajcie. powodzenia :)

Gość gadzeciasz
Wypowiem sie jak to wyglada z mojej strony. Zona sie smieje ze zabawki ktore kupuje mnie strasznie podniecaja, a sadzac po zachowaniu zony wlozku to nie tylko mnie :-). Ale wracajac do tematu. Jak dotad testowalem jedna nakladke zelowa ale byla tak ciasna ze musialem sie niezle nameczy aby ja nalozyc. Jak juz sie udalo to byl sporej srednicy 6cm i zona bala sie ze ja porozrywam. Dzisiaj ma przyjsc nakladka silikonowa z wibracjami. Zobaczymy. Co do dildo z wibracjami to posiadamy 2 z wymiarami 16 dl 14 obw jeden z kruliczkiem jakos nie przypadl do gustu zony. Ostatni wybor zony to dildo 26 dl i 15 obwodu Szok. U nas jest to dodatek do wariacji w sypialni.

Gość giość
trze mięsiące temu kupiłem spore realistyczne dildo, co prawda bez wibracji ale za to sporo większe od mojego wacka i zrobiłem jak pisali inni wcześniej. Nie mówiłem nic swojej żonie o zakupie, tak więc była to całkowita niespodzianka. Rozgrzałem solidnie "pomocnika" może nawet przesadziłem trochę, bo się aż woda zagotowała, a potem dobrze nawilżyłem żelem. Ukryłem go w łóżku żeby żona nie widziała. W trakcie baraszkowania zawiązałem jej oczy i związałem ręce. Pieściłem tak długo, aż sama chciała, żebym ją zerżnął. Soczki z niej prawie ściekały. Wziąłem wtedy pomocnika, który na szczęście zdążył już trochę ostygnąć i był bardzo ciepły ale nie gorący. W każdym razie cieplejszy niż naturalny wacek. Wsunąłem w nią ciepłego pomocnika tyle ile się dało ... aż powietrza nie mogła zaczerpnąć z zaskoczenia i przyjemności, jakie dało jej ciepło i objętość, która ją nagle wypełniła ... posuwałem ją tym pomocnikiem jednocześnie pieszcząc językiem jej guziczek. Jeszcze nigdy tak nie jęczała. Orgazm miała chyba po niecałej minucie. Odleciała na maxa. A potem ja w nią wszedłem i fakt... prawda to jest, co chyba Kazek pisał, że zbyt duży pomocnik jest wrogiem natury, bo po orgazmie była tak luźna moja żona, że nie mogłem dojść. Potem żona powiedziała, żeby kupić trochę mniejszy, bo ten jest dla niej za duży i co prawda było jej super ale później czuła dyskomfort. Kupiłem więc mniejszy kaliber i od tamtego czasu nie zawsze ale tak co drugi trzeci raz ją nim posuwam. Tak więc polecam zabawę. Tylko z rozmiarem nie ma co przesadzać.

Gość ni edzeielny gosc
Bardzo fajny temat i mili ludzie. znacie może taki wynalazek jak far boy extender? Trochę drogi ale podobno najlepszy

Gość ania 32
A coto jest?

Gość gość
Najlepsze rozwiązanie: pierwszy wytrysk mężczyzna, ewentualnie 2.. Nasycony mężczyzna zabiera się za danie przyjemności kobiecie: przypina do bioder dildo np.l=18cm, fi=4cm smaruje dodatkowo dildo KY i jazda: tyle orgazmów ile baba wydoli, bo dildo nigdy nie sflaczeje.. Kto ma lepszy pomysł, to proszę, oczywiście oprócz zaproszenia kolegi z ch**em 20cm i wytrzymującym erekcję 0,5h

Gość gość
Sęk w tym, że z reguły chłop po swoim wytrysku odwraca się d**ą i zasypia. Wartościuję orgazmy: 1.m. najlepszy żywym penisem, ale musi stać minimum 10 minut 2.m dildem 3.m. wibratorem i RR mężczyzny 4. m. wibratorem i RR własnymi

Gość gość
może ktoś powartościuje orgazmy męskie i poszereguje? 1. m. np. oral 2. m. anal 3. m. waginalny 4. m.sztuczna cipka/dupka 5. m. własna RR

Gość gość jj
Sam myslem o tej nakladce chociaż moj ma 18.5 cm gdy stoi a obwód 17cm

Gość gość
majeczka to lipa ja mam wprawdzie 18 centymetrów ale moja koleżanka chciała zaszaleć i mieć więcej i tak jak poprzednicy pisali nie nadaje się absolutnie zero przyjemności a może lepiej kupcie sobie większego sztucznego penisa na pasku są takie ze możną do środka wsadzić swojego małego by nie przeszkadzał a tobie w pochwę wsadzi dużego i myślę ze efekt będzie lepszy gg18702993

Gość malaagataka
Nakładka na penisa http://filemona.pl/nakladki-na-penisa to dobry pomysł, mój parter ma dość sporego penisa ale lubię odczuwać jeszcze mocniejsze doznania i czasem korzystamy z nakładek. Generalnie te silikonowe powinny bez problemu się trzymać na penisie.

Moj czlonek nie jest maly. Ok 21 cm. Kazda ktora mialem w zyciu mowila ze mam sliczna lache. Mialem wszystkich nawet nie wiem dokladnie, liczylem do 475. Bylem ratownikiem w dziesiatkch innych akwenach. Moja praca pomagala latwo zdobywac. Dziewczyny przychodzily do mnie I podrywaly mnie. Czasami mialem 3-4 Laski dziennie. Przebywajac poza granicami Polski czesto mialem kobiety ktore podrywalem czy odwrotnie. Dla urozmaicenia niektore uwielbialy zabawki i wieksze of mojego. Zazwyczaj razem kupowalismy cos z polki sklepowej. A ja zawsze cos na niespodzianke mialem w pogotowiu w prywatnej kolekcji. Najlepiej zdawaly egzamimy duzy wibrujacy nakladany name moj penis, albo ja je doprawialem gumowymi dildos,albo One sie masturbowaly elektrycznymi wibratorami, a ja z dzika rozkosza lizalem patelnie i ponizej.

Gość gość
Moj maz ma ponad dwadziwscia i do porod nie wchodzl do koinca.Dopiero po porodzie przy ktorym byl maz moze swobodnie wchodzic do konca.

Gość Wojtechus
Witajcie, Od zawsze miałem kompleks na punkcie mojego penisa - ok. 13-14cm. Zaspakajałem Żonę oralnie, ale nigdy nie uzyskiwałem satysfakcji jakiej po sekcie bym oczekiwał - chciałem czuć, widzieć i słyszeć satysfakcję Żony związaną z wypełnieniem jej pochwy czymś większym... nie było i nie będzie mi to chyba dane, ale... Zaszliśmy w ciążę i zaczął się około 1,5 roczny okres celibatu. Tuż przed wznowieniem współżycia po porodzie do głowy przyszedł mi pomysł zrealizowania fantazji, o której marzyłem wcześniej - nasadce na penisa z cyberskóry, którą chciałem zastosować bez wiedzy Żony, a która przy regularnych stosunkach z pewnością natychmiast wyczułaby różnicę... Zarówno ja jak i Żona zastanawialiśmy się jak to będzie po porodzie świadomi zmian jakie zaszły w ciele mojej lubej... to pozwalało mi przypuszczać, że mój podstęp może się udać... Kupiłem na Allegro nasadkę Penis Transfotmer z Cyberskóry przedłużającą o jakieś 7,5cm, nasadka dodaje penisowi również grubości. Tak uzbrojony penis ma ok. 22 cm i jest wyraźnie grubszy. Zaczęliśmy grę wstępną. Do łóżka przyszedłem w majtkach z założoną uprzednio i rozgrzaną w ciepłej wodzie pod prysznicem nasadką. Nawilżona od wewnątrz nasadka zassała się i naprawdę mocno trzymała się penisa. Całowaliśmy się chwilę, masowałem jej łechtaczkę ona mnie przez majtki co ku mojemu zdziwieniu nie wzbudziło żadnych podejrzeń, później mineta, która uwielbia, ale bez finiszu, do którego zawsze doprowadzałem ją w pozycji leżąc na boku za nią - wchodząc w nią od tyłu zwykłem masować palcem jej łechtaczkę... Tym razem upojony jej sokami skończywszy z minetą delikatnie położyłem ją na boku kładąc się z tyłu, palce lewej dłoni jak i całe śródręcze nawilżyłem obficie załączonym do nasadki lubrykantem w czasie gdy wiłem się jak wąż między nogami ukochanej. Tak nawilżonym palcem rozpocząłem masaż warg i sromu śrudręczem podtrzymując jednocześnie i nawilżając ciepłą jeszcze żołądź nasadki. Przełomowy był moment, w którym do masażu łechtaczki, poza palcem, włączyłem również, nieśmiało z początku, żołądź łechtaczki, serce waliło mi jak szalone, ledwo łapałem oddech ciężko przełykając ślinę. Nawilżony trzon płynnie wraz z palcem zaczęły masować ujście pochwy, uspokoiły mnie westchnienia i delikatne spazmy dochodzącej powoli żony, masowałęm dalej coraz gwałtowniej i mocniej dociskając żołądź, którą zachęcony rezultatami zacząłem powoli traktować jak swoją nie bojąc się zdemaskowania czym paradoksalnie zyskiwałem tylko na wiarygodności... Moment, którego obawiałem się najbardziej stał się po prostu jakby nigdy nic, wszedłem w nią, trochę za sprawą wyraźnego ruchu jej bioder, którym skierowała żołądź do pochwy, ta niczym kierowany instynktem strąg wsunęła się w jej czeluścią, choć bardzo chciałem nie parłem zbyt mocno i głęboko, masowałem dalej wsuwając się i wysuwając coraz dalej. Po chwili rżnąłem ją wpychając bez litości całe 22 cm i bez pamięci martretując cipę,spuściłem się jak uczniak, wyła i oddychała ciężko nigdy wcześniej tak bardzo się na mnie nie opinała, chwilami bałem się, że w jednym z tych spazmów zdejmie mi nasadkę, ale do tego nie doszło. Jeszcze trochę, jęczy , wzdycha, ja w euforii , dochodzi tak jak nigdy przedtem... Jestem spełniony, czuję się cudownie. Nagle Żona kieruje głowę pod kołdrę, instynktownie naciskam na górę nasadki nie dopuszczając, aby do zsywającego się z penisa rękawa dostało się powietrze, słyszeć daje się małe ''pierdnięcie'', ale Ona niczego nie świadoma nie przejmuje się tym, opina usta na mnie prawdziwym i obciąga, obciąga jak nigdy przedtem, jak rasowa kurwa, kocham to, spuszczam się w nią, połyka, całujemy się, zasypamy... Tak było... dziś oboje nie wyobrażamy sobie zabaw bez rękawa czy też 30cm dilda. Spróbujcie!

Gość gość
K***a, tepe dzidy kupuja sobie 20+cm dildosy, a pozniej narzekaja ze wszyscy mezczyzni maja male penisy. Zenada 😠

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jesli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka.. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy