Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony benek

tak czy nie

Polecane posty

Gość wkurzony benek

powiedzcie mi czy, kobieta która mówi "nie" ma na myśli "tak"??? czy kobiecie która mówi że chce urwać znajomość, a pare godzin później wszystko naprawia i wysyła setki smsów, chodzi coś innego po głowie pomimo iż mówi że chce sie urwać???

Gość nie wierz takiej kobiecie
ona jest zwykla manipulatorka. tez jestem kobieta ale nigdy nie mialam watpliwosci, kiedy mowilam "tak" lub "nie". wszystko wskazuje na to, ze ta twoja kobieta jest niedowartosciowana pipa.

Gość csdcsd
a mi sie wydaje ze powiedziala ze chce urwac znajomosc bo miala nadzieje ze ty zaczniesz po tym o nia zabiegac i ze sie nie zgodzisz na urwanie znajomosci, chciala pewnie byc adorowana. A jak zauwazyla ze ty tez nic nie robisz i tobie to zwisa to sama zaczela pisac zeby wrocic. Krotko mowiac wcale nie chciala urywac znajomosci:)

a mi sie wydaje ze powiedziala ze chce urwac znajomosc bo miala nadzieje ze ty zaczniesz po tym o nia zabiegac i ze sie nie zgodzisz na urwanie znajomosci, chciala pewnie byc adorowana. " hahahahahahaha :D typowe dla kobiet ;) i bądz tu mądry teraz o co jej chodzi ? Faceci to nie wróże i nie czytają ze szklanych kul co mają na myśli kobiety postępujace w taki sposób ! A tak na marginesie to wiadomo o wieków że kobiety jedno myślą , drugie mówia a trzecie robią :D

Gość Niunka86
myślę, że ona poprostu czeka na to, że bedziesz ją błagał żeby nie urywać znajomosci. a jesli ty nie reagujesz to ona pisze..

Gość Niunka86
myślę, że ona poprostu czeka na to, że bedziesz ją błagał żeby nie urywać znajomosci. a jesli ty nie reagujesz to ona pisze..

Gość wkurzony benek
czasami odnoszę wrażenie że wszystkim żyło by się o wiele łatwiej gdyby kobiety myślały tak samo jak faceci:)

Gość Niunka86
albo faceci tak samo jak kobiety ;p :)

albo faceci tak samo jak kobiety" nie wyobrażam sobie niezdecydowanego myślenia nie wyobrażam sobie wahań w podejmowaniu decyzji nie wyobrażam sobie chimerycznych nastrojów nie wyobrażam sobie mówienia TAK podczas gdy myślę na NIE :P

Gość wkurzony benek
regres ja tak samo!

Gość kabhzkm
Pewnie chciala sprawdzic czy Ci zalezy.

Gość kabhzkm
Najlepsze byl i tak ten nawal smsowkilka godzin pozniej:-D