Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka chrzestna......

Ile na 1 roczek?

Polecane posty

Kupiłam chrześnicy złote kolczyki - malutkie za 100 zł i kartkę z życzeniami. Czy to wystarczy na 1-sze urodziny? Dodam, że mama małej, nie jest chrzestną moich dzieci. Ona natomiast ma jeszcze 3 dzieci, więc i tamtym maluchom pokupiłam upominki....

Gość
a moze wymyslisz co mozna kupic chlopcu na 2urodziny? :classic_cool: mysle, ze te kolczyki sa ok:)

Dla chłopca to może taki duży samochód, na który może wsiadać i odpychać się nożkami :-)

Gość
oo, dobry pomysl, tymbardziej, ze uwielbia samochody! dzieki! :D

Gość Kolczyki to beznadziejny
pomysł :O ale w zupełności wystarczający. Mama dziecka też jest zwolenniczką okaleczania dzieci? :O

Gość Kolczyki to beznadziejny
pomysł :O ale w zupełności wystarczający. Mama dziecka też jest zwolenniczką okaleczania dzieci? :O

Moja chrześnica miała bardzo szybko przekłute uszka. Dlatego te kolczyki kupiłam. Nie wiem czy jeszcze dorzucić kasę, bo przed świętami trochę mam wydatków.... jak chyba każdy....

Gość dupa bobra
kolczyki to świetny prezent nie wiem dlaczego przyjęło się ze przebicie uszu dziewczynce to okaleczanie :/

zdzirka taki samochód jest niezdrowy dla nóżek. Lekarze odradzaja je. autorko- kolczyki sa ok :)

Gość Madeline1233
Kolczyki na roczek??? to jakieś szaleństwo. Uważam osobicie że dziecko samo powinno zdecydowac czy chce miec przebite uszy. Na pewno nie ma sensu zakladanie rocznemu dziecku kolczyków!! Ja miałam przebite uszy jako dziecko, od 13 roku zycia nie noszę kolczyków bo mi się to nie podoba a dziury mam wstrętne w uszach!

Gość
cholerka🖐️ :D kurde, ale te samochody sa fajne... no to juz nie wiem co kupie😭

Gość dupa bobra
może rowerek? albo jakieś duże auto którym sie będzie po prostu bawił madeline moja córka dostała pierwsze kolczyki na chrzciny :) idę ja "okaleczyć" jak tylko będzie stabilnie siedzieć :) wiem "zwyrodnialec" ze mnie a nie matka :P

Gość drzewiecki
polska to dziki kraj

Ludzie zrozumcie, że dziecko miało przekłute uszka bardzo szybko. Tak zdecydowali rodzice :-) Nie wiem tylko, czy to nie za skromny przezent :-( Mój syn miał taki samochód i był zachwycony !!! Z nogami tez się nic nie stało :-)

Gość Matka chrzestna.....
No i jak? Nie ma więcej chrzestnych? Co dajecie na roczek?