Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krolowapoziomek

Nienawidzę mojej rodziny

Polecane posty

Gość Krolowapoziomek

Wolę obcych ludzi niż bandę tych zakompleksionych wieśniaków, którzy zajmują się tylko plotkami...

Gość Krolowapoziomek
Czy ma ktoś podobnie ?

Gość Krolowapoziomek
Dodam też, że najgorzej mieć rodzinę ze wsi.

Gość środa w czwartek a w sobotę
bez przesady to że masz rodzinę prostaków nie znaczy że inni też są prostakami swoją drogą skoro nienawidzisz własnej rodziny wiele to o tobie mówi

to ze masz rodzinę prostaków to nie powód do nienawiści ale pewnie zbyt wiele od nich nie odbiegasz prostactwem skoro ich nienawidzisz

Gość Krolowapoziomek
Mam święte prawo, żeby tych ludzi nienawidzić - naopowiadali na mnie i rodziców we wsi niestworzone rzeczy, całe dzieciństwo wyśmiewali się za plecami z mojej tuszy, a także z tego, że moja mama załamała się nerwowo, i trafiła do psychiatryka. Co prawda był krótki okres, kiedy zaistniała między nami zgoda, nie chcieliśmy się gniewać, ale ci ludzie znowu zaczęli nam niszczyć opinię. Dlatego sprzedaliśmy dom na wsi i szukamy szczęścia w mieście. Mimo to człowiek takie rzeczy pamięta; jestem wrażliwa na wszelkie plotki, obgadywanie innych.

Gość Krolowapoziomek
Mam święte prawo, żeby tych ludzi nienawidzić - naopowiadali na mnie i rodziców we wsi niestworzone rzeczy, całe dzieciństwo wyśmiewali się za plecami z mojej tuszy, a także z tego, że moja mama załamała się nerwowo, i trafiła do psychiatryka. Co prawda był krótki okres, kiedy zaistniała między nami zgoda, nie chcieliśmy się gniewać, ale ci ludzie znowu zaczęli nam niszczyć opinię. Dlatego sprzedaliśmy dom na wsi i szukamy szczęścia w mieście. Mimo to człowiek takie rzeczy pamięta; jestem wrażliwa na wszelkie plotki, obgadywanie innych. Dlaczego własna rodzina potrafi być taka okrutna?

Gość Krolowapoziomek
Przepraszam za dwa takie same posty naraz - słabo dziś u mnie z netem :/

super dostaniesz medal za zasługi od związku uciśnionych i poniżanych a po co się w ogóle przejmować czyimiś opiniami a nawet tym co ja piszę wpędzasz się czymś takim w kompleksy a i tak wiadomo że ludzie to podłe świnie

Gość Krolowapoziomek
Ciekawe, jakbyście wy zareagowali :/

Gość Krolowapoziomek
Wiem, że nie ma co już o tym myśleć, ale przyznaję, że było mi przykro (i w dalszym ciągu jest), że ludzie potrafią zrobić innym takie świństwo za plecami.

i co będziesz się tym zadręczać ? przeszłość nie pozwoli ci normalnie budować relacji międzyludzkich w przyszłości po prostu to olej chorych ludzi z nienawiści nie wyleczysz ani im nic nie udowodnisz że robią źle po prostu nie ma sensu ty nie musisz być taka jak inni a rodzinę trzeba szanować innej mieć nie będziesz ja po prostu na pewne tematy nie rozmawiam i mam przyjaciół z którymi mogę pogadać

Gość Krolowapoziomek
Dla mnie już ta rodzina nie istnieje; poza dziadkami ze strony mamy i ogólnie jej rodzeństwem, którzy są akurat okey. Na szczęście, mam grupkę przyjaciół, a i miasto, w którym czuję się o wiele lepiej. Czasami żałuję, że nie mieszkam tutaj od dziecka :)

no to poco marudzisz jak jest ci dobrze ?

Gość Krolowapoziomek
Bo człowiek nie może o tym zapomnieć.

może zapomina i idzie dalej nie oglądając się na przeszłość prze do przodu polecam

Gość Krolowapoziomek
Pomyślę nad tym...podobno czas leczy rany :)