Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfyug

Jest mi przykro, smutno, bardzo zle

Polecane posty

Gość gfyug

:((((( chce mi sie ryczec ....

Gość co sie co sie co sie stao???

Gość gfyug
bobrakuje mi zyci, milosci, uczucia, dobrego slowa , wsprcia, otuchy... Mam chlopaka, ale on juz dawnno przestal o to dbac i jest mi z tym bardzo zle

Gość gfyug
chcialabym poczuc jego obecnosc tak emocjonalna , intelektualna , bardzo za tym tesknie, ale on chyba tego nie potrzebuje wcale ...

Gość kokieeeeerokie
witaj w klubie!!!!

Gość virginia płaczka
wiem coś o tym,mój mąż przytula mnie tylko,kiedy chce seksu,że mnie kocha,słyszałam jakieś 2 lata temu,olewa walentynki,urodziny,dzień kobiet...mam dalej wymieniać?

Gość gfyug
hehe witaj :) czujesz to samo ? Czasem sie zastanawiam czy on specjalnie sie tak oddalil, czy naprawde juz go to nie interesuje i on sam tego nie potrzebuje, mam ochote mu to czasem wykrzyczec

Gość gfyug
witajcie:) moj chlopak akurt takich uroczystosci nie olewa, ale tez nie znacza dla niego wiele ... Jeszcze pare meisicy temu, slyszalam czasem mile slowa, ze ladnie wygladam, ze mnie kocha- tez mu sie zdazylo czasem powiedziec, czasem bezinteresownie mnie przytulil, pocalowal, spgladal na mnie, kiedy nie patrzylam, a gdy spotkalismy sie wzrokiem to czulam ta wiez, oczy mu sie tak szklily... A teraz nic, kocham Cie to uslysze tylko w tedy kiedy sama o to go zapytam, przytulic tez mnie tuli i caluje przewaznie jak mam ochote na sex ... Odwiedzajc mnie nie spedza czsu ze mna, tylko siedzi przed komputerem i gra w gry, gdy spimy u niego robi to samo, a ja siedze i przelaczam kanay w tv, czekajac kiedy on skonczy i razem cos obejrzymy , a jak on konczy, to ja juz prawie spie, w tedy kaldzie sie , przytuli i albo usnie, albo zaczyna mnie obmacywac ... Nie wiem czmeu sie taki zrobil, zastanawiam sie czasem czy robi to specjalnie , czy nie ;/

Gość gfyug
sorry, ale cos mi sie tu opoznia ;/ i dlatego 2 wiadomosci ;/

Gość TAKA TAM JEDNA!!!...
nie wiem czy Cię to pocieszy ale mam tak samo :(

Gość gfyug
sorry ale Twoj facet jest jakis niezrownowazony ;/ nie wiem czy on ma wporzadku pod sufitem ;/ traktuje ci jak jakas pomyje , wyzywa sie na Tobie, pewnie sam ejst peprzonym leniem , zakompleksionym draniem, ktory odwraca kota ogonem

Gość kokieeeeerokie
:( nie wiem czy jest czy nie ale mnie wali co on robi w czasie wolnym od szkoly bo studiuje! jebisty magisterek , a ja szkole teraz rzucilam z paru waznych powodów to sie nasluchalam tez!!! czuje sie masakrycznie!

Gość gfyug
przynajmniej nie jestem sama ale boli mnie ta jego obojetnosc , do tego buduje swoje zakompleksienie wciaz powtarzajac jak to go podywaja kobiety i jaki on fajny jest ;/ a ja przy nim nikne calkiem ;/ to nie jest przyjemne , juz sama nie wiem, czy to ja sie niepotrzebnie czepiam i przesadzam, czy mu naprawde cos sie w glowie porobilo

Gość kokieeeeerokie
:( nie wiem czy jest czy nie ale mnie wali co on robi w czasie wolnym od szkoly bo studiuje! jebisty magisterek , a ja szkole teraz rzucilam z paru waznych powodów to sie nasluchalam tez!!! czuje sie masakrycznie!

Gość gfyug
ja pierdziele nie dziwie Ci sie, on powinien Cie wspierac a nie krytykowac i dolowac ;/ on chyba tego nie rozumie , moze i on powien zostawic te studia bo studia sa dla madrych ludzi, a nie dla gnojkow ktorzy nic nie rozumieja zycia ;/ w zyciu nie tylko nauka sie liczy. On sobie przypomni jak po tych swoich studiach bedzie zapierdalac za marne grosze, i skweczec, ze ejs konczyl, a pracy dobrej znalesc nie moze .

Gość kokieeeeerokie
tak tak! my jestesmy winne wszystkiemu! tylko ze ja juz nie chce w to wierzyc! raz mnie zdradzil...wybaczylam.mysle ze moja historia troche poprawi ci humor bo napewno mam gorzej...twoj facet moze ma chwilowe taklie odchyly ale ja mam tak juz od 3 miesiecy...nawyzywa , najjebie w zwiazku a potem mowi ze kocha i nie da odejsc.

Gość kokieeeeerokie
tak tak! my jestesmy winne wszystkiemu! tylko ze ja juz nie chce w to wierzyc! raz mnie zdradzil...wybaczylam.mysle ze moja historia troche poprawi ci humor bo napewno mam gorzej...twoj facet moze ma chwilowe taklie odchyly ale ja mam tak juz od 3 miesiecy...nawyzywa , najjebie w zwiazku a potem mowi ze kocha i nie da odejsc.

Gość kokieeeeerokie
nie chce mi sie w takim bagnie zyc...jak pomysle o przyszlosci to robi mi sie na wymioty...z takimi ludzmi chyba nie ma co sie cackac...a ile jestescie razem?

Gość kokieeeeerokie
nie chce mi sie w takim bagnie zyc...jak pomysle o przyszlosci to robi mi sie na wymioty...z takimi ludzmi chyba nie ma co sie cackac...a ile jestescie razem?

Ja chyba już przywykłam ale nie raz mi z tym źle że nie potrafi być taki jak kiedyś. My kobiety chyba już tak mamy że jesteśmy strasznie uczuciowe (niestety).

Gość gfyug
1 - jakby kochal to by szanowal 2- jakby kochal to by nie zdradzal 3-jakby kochal to by wspieral Nawet jak twierdzi, ze kocha, to ja nie wiem czy to jest milosc taka o ktorej sie wciaz mowi, on chyba cie traktuje rzeczowo, jestes jego i nie chce ci oddac nikomu , i ma poczucie tego, ze nawet jak cie nawyzywa a potem pwoie , ze Cie kocha, to nie odejdziesz ;/ jest zbyt pewny tego.dlatego tez sobie pzowala na jakies potykanie sie z kolezankami, czulymi slowkami itp. On cie kcoha, ale to jest chora milosc ;/ moze Ty powinnas przed nim stanac i zaczac go wyzywac, wyrzucic z siebie wszystko co czujesz co Cie boli, potem odwricic sie na peicie, i isc w pizdu , moze poczuje troche skruchy, musisz mu pokazac, ze musi wiele zmienic, i musi wiedziec, ze jestes gotowa odejsc mimo wsyzsko , a jego czule slowko kocham Cie wcale sie nie polrywa z tym co on robi, i ze to tylko puste slowa .

Gość gfyug
a moj tak ma od 2 lub 3 misiecy dlatego sie tak martwie ;/ czasem wolalbym byc facetem wydaje mi sie ze oni maja latwiej ;/

to przynajmniej masz jeszcze szanse coś z tym zrobić, nie radzę rozmowy bo w moim przypadku kończyło się to stwierdzeniem "że szukam problemu tam gdzie go nie ma czy że coś sobie wymyślam". No chyba że Twój facet potrafi słuchać i rozmawiać z Tobą. I znów nie Ty jedna masz wrażenie że faceci mają łatwiej:) och bycie w związku to jednak nie lada wyzwanie...

Gość gfyug
no mam podobnie, gdy podejmuje rozmowe na jego twarzy rysuje sie obraz w stylu " o reny co znowu " a on czesto z wymownym spojrzeniem i od niechcenia mowi "a wez" , "albo "a przestan wymyslac" , lub "nie pasuje Ci to se zmien " jakbym to ja miala sie dostosowac do jego warunkow ;/ jakby moje potrzeby sie nie liczyly czasem mam ochote tak spojrzec na niego po takim tekscie i nic nie mowiac odwrocic sie i isc przed siebie , i chyba takj zrobie przy najblizszej okazji , czasem takie milczenie sklani czlowieka do refleksji

he he i jak tu zrozumieć faceta... z nimi nie da się normalnie gadać ( a tym bardziej z tym moim) tyle tylko że on ma do mnie szacunek i nigdy chamsko się do mnie nie odnosi. Zazwyczaj nasze "rozmowy" kończą się milczeniem. Chciałabym Ci coś poradzić ale naprawdę nie potrafie:(

Gość gfyug
echhh moj niestety sam stwierdzil ze nie umie rozmawiac ;/ a to Ciekawe bo kiedys potrafil polozyc sie kolo mnie payrzac mi w twarz rozmawiac o wszystkim i o niczym ... echh brakuje mi tegoale coz to raczej juz nie wroci ;/ teraz to on juz nawet na mnie nie patrzy ;/ moze zbrzydlam tak bardzo nie wiem ale nigdy nie bylam okazem piekna ;/

Gość gfyug
moj twierdzi ze nie umie rozmawiac, ale to nie prawda, umie , tylko o tym zapomnial, kiedys potrafil, lezec ze mna patrzca mi w oczy rozmawiac o wszyskim i o niczym . Teraz juz nawet na mnie nie patrzy , moze az tak zbrzydlam nie wiem, ale nigdy nie bylam okazem piekna

Gość gfyug
sorrki, za te podwojne podbne wiadomosci, ale cos mi sie tu dzieje, nie chce mi ich wczytywac, pisze, ze zie nie wyslalao, ja pisze jeszcze raz to samo, spogladam a tu juz jest wczesniejsza tresc ;/

Nie myśl tak bo wpędzisz się w jakieś koszmarne kompleksy. Każda kobieta jest piękna. Pamiętaj że to Ty zdobisz faceta a nie on Ciebie:) jejeku czemu faceci to takie pospolite stworzenia.