Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goha_3miasto

very important!!!Mogę zacząć brać???

Polecane posty

a więc: w sobotę wziałam ostatnią tabletkę z opakowania i do dnia dzisiejszego okresu ani widu ani słychu( zawsze mam regularnie)w niedziele mam wyjazd i okres jest nie wskazany.normalnie bym dostała już dawno i niedziela to pewnie byłby ostatni dzień...czy mogę rozpocząć dziś opakowanie, jeśli okresu nie dostałam??

no weźcie :) tacy wygadani jesteście na forum, więc mówcie, bo nie wiem czy nie zrobię sobie kuku jakiegoś.miała któraś taką akcje?

Gość rano myje zeby
jak w sobote wzielas ostatnia to nie powinnas w niedziele zaczynac nowego opakowania? czy chcesz dzis zeby przyspieszyc samo branie tabletek?

nie ma opcji ciąży, żeby była jasność:) tabletki biorę mniej więcej rok.czy coś się może zadziać jeśli nie biorę kilka dni i nie ma 'okresu' i zacznę znowu? i czy skuteczność jest taka sama?

Gość to co wystepuje
w 7 dniowej przerwie to nie jest prawdziwy okres, tylko krwawienie z odtsawienia tabletek ;) jezeli nie wystapi bo wezmiesz szybciej tabletki to trudno, nic sie nie stanie, czasami nie robi sie w ogole przerwy bo wazne jest by nie krwawic (wyjazdy, sporty itp) i tez nic sie nie dzieje ;) bedziesz normlanie zabezpieczona

Gość to co wystepuje
w 7 dniowej przerwie to nie jest prawdziwy okres, tylko krwawienie z odtsawienia tabletek ;) jezeli nie wystapi bo wezmiesz szybciej tabletki to trudno, nic sie nie stanie, czasami nie robi sie w ogole przerwy bo wazne jest by nie krwawic (wyjazdy, sporty itp) i tez nic sie nie dzieje ;) bedziesz normlanie zabezpieczona

ogromne dzięki za pomoc :) czyli nic mi nie będzie na 100%? :) normalnie nie kombinuje z tabletkami, no ale tak wyszło teraz, że sem zmuszona

Gość tabletke powinnac
wziasc w niedziele...

tak,ale ja nie chciałam przerwy robić, bo normalnie okres pojawiłby się we wtorek ten co był teraz i okres skonczyłby się w niedzielę najpozniej(tą co będzie teraz).no ale skoro w tej przerwie nic sie nie pojawiło, to chce zaczac nowe opakowanie.

Gość tabletke powinnac
skoro nie chcialas robic przerwy to trzeba byklo jej nie robic i brac odrazu nowe opakowanie :o teraz musisz w niedziele juz wziasc

Gość nic nie musi
wazne zeby NIE WYDLUZAC przerwy a nie zeby jej nie skracac.

kurde, wydawało mi się że dośc jasno napisałam :) skończyłam opakowanie w sobote i po 2-3 dniach miało nastąpić krwawienie, które nie nastąpiło.i jeśli ma w planie nastąpić to jest późno już, bo nie chce mieć problemu w podroży.jest przerwa tak jak powinna, bez krwawienia i dlatego właśnie chce zacząć nowe opakowanie :)

to moge wziąć?mimo że w przerwie nie ma krwawienia? bo kurde, siejecie mi niepewność a nie bede lazła z tym lekarza,bo to bzdura...