Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mataka

Własnie sie dowiedziałam, że mój syn pali trawkę

Polecane posty

Gość mataka

czy ktos może mnie uświadomić w tym temacie i opisać czy to jest uzalezniające i czy bardzo grożne syn ma 24 lata

Gość traffffka jest spoko
Nie martw się, raczej bym się zdziwił jakby w tym wieku do tej pory nie palił.

a ja myślałem że to tylko niegroźna używka. Panie władzo, obiecuję poprawę i z chęcią poddam się nawet najwymyślniejszej karze.

Gość ciezko powiedziecc
Ja paliłam dwa lata raz dwa razy w miesiącu. Teraz od 5 lat nie palę, myślę że ciężko byłoby się uzaleznic od trawki. Paliło się na imprezkach w czasie studiów, wszyscy moi znajomi też już dawno nie palą. Myślę że nie powinnaś się tak tym przejmować.

czy uzależnia hm... trochę na pewno psychicznie \ jak jest po tym błogo , spokojnie , fazujesz, taki luz nic mu nie bedzie :D

Tez mysle, że mu minie. Trawa nie jest taka zła, lepiej żeby palił niż żeby pił;)

czy uzależnia hm... trochę na pewno psychicznie \ jak jest po tym błogo , spokojnie , fazujesz, taki luz nic mu nie bedzie :D

Gość marthaaaaaaaaaaaaaaaa
pocztaj chociazby na wikipedi ze trawka jest mniej szkodliwa od papierosów i ze ciezej sie uzaleznic , fajnie relaksujee , jest dobra na stres

Gość Bu_Ona
Wszystkie używki są uzależniające. Ale z drugiej strony wszystko jest dla ludzi, trzeba tylko znać umiar :) A syn już nie taki młody, myślę że gdyby zaczął w wieku 18,19 lat byłby bardziej podatny na uzależnienie się. Porozmawiaj z nim, być może ma jakieś kłopoty. Wiele młodych osób błędnie zresztą, postrzega przecież używki jako sposób na pozbycie się problemów. Życzę powodzenia i pozdrawiam :-)

Gość gupeek
wszystko jest kwestia 'ile?' i 'jak czesto?' jesli okazjonalnie, na imprezie czy z przyjaciolmi, to nie ma problemu, mniej mu to szkodzi niz alkohol, czy papierosy. no ale jesli pali codziennie, lub prawie codziennie, to jak kazda inna uzywka - wyniszcza i wtedy to jest problem.

Gość mataka
nie wiem co o tym mysleć, bo to akurat dowiedziałam sie od jego dziewczyny, a zauwazyłam, ze ciągle brakuje mu kasy , nie mam pojęcia czy to jest drogie Ja osobiście nic niepokojącego nie zauważyłam po nim

Gość mataka
jeszcze jedno / czy to drogie ?

Własnie sie dowiedziałam, że mój syn pali trawkę ... i przyszłam pochwalić sie na forum mataka jeszcze jedno / czy to drogie ? coś mi się wydaje, że masz 14 lat i robisz wywiad co i jak bo chcesz pierwszy raz zapalić. Presja w szkole?