Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelisiaaaaaa:*

Rozjaśnienie włosów- HeLp

Polecane posty

Witam Chciałam zapytać czy stoso/wanie odzywek do wlosow blond(np z pantene) moze je rozjaśnić? Bo używalam takich do braz i bardzo mi przyciemnily, wszyscy mysleli ze farbowalam. Dodam ze mam wlosy obecnie brąz, raczej ciemny,ale farbowany i szybko mi farba schodzi

te do włosów blond na pewno Ci je troche rozświetlą, ale nie rozjaśnią - one maja w swoim składzie np bursztyn i on tak ładnie się błyszczy... a te do włosów ciemnych maja z kolei składniki, które powoduja, że kolor jest bardziej intensywny :) ja używam szamponu z nivea do farbowanych i mam lśniące ładne włosy, a mam kolor średni blond :)

Ahaa... a takie szampony np. z fioletem moga jakoś wplynąć na rozajśnienie włosów? Bo chodzi mi o to, że chcialabym swoje włosy nieco rozjaśnić zanim je ufarbuje na jaśniutki brąz..

kto cos wie jeszcze??:):P)

a te z fioletem stosowałam jak miałam rozjasniane włosy, one tylko jakby je "wybielały" - niwelowały zółtawy odcien. Przy farbie ich nie próbowałam, ale wątpieze przy brązach to coś da . - spróbuj myć włosy zwykłym szamponem, albo nawet tym do blonów (ale nie licz na rozjasnienie, tylko na szybsze zmywanie sie ciemnej farby) - spróbuj plukać włosy wodą np z sokiem z cytryny (możesz próbowac tez wywar z rumianku, ale nie wiem na ile on w Twoim przypadku pomoże)