Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina00

jak zakończyć związek jeśli ja go kocham i on mnie??

Polecane posty

Gość karina00

hej... błagam niech mi ktoś pomoże. poznałam świetnego faceta. Na początku była to tylko zwykła znajomość, fajnie nam się rozmawiało, miło spędzało czas. no, ale nie ma przyjaźni między facetem i kobietą. zakochałam się w nim i on we mnie też... może to głupie, ale ufam mu i wierzę w to co mówi... Jednym wielkim problem jest to, że ma dziecko i żonę... powiedział, że chce rozwieść się z nią, ale nie jestem aż taką suką żeby rozbijać dziecku rodzinę tym bardziej, że synek jest słodki.... Proszę pomóżcie....

wiedzialas jak wejść żonatemu do łóżka,a nie wiesz jak wyjść?! jesteś najgorszym typem kobiety jaka może chodzic po świecie!!

idz na topik o kochankach ... tam cie przygarną i wesprą :D

Gość karina00
to prawda łatwo coś zacząć ale jeszcze trudniej skończyć... każdemu może się zdarzyć...

Gość POlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
urwij z nim kontakt, a z czasem zapomnisz

Gość kazdemu moze sie zdarzyc
ale jednak sukom jakos czesciej sie to zdarza :D

gdyby Cie kochał to byłby teraz z Toba a nie z żoną. Tobie mowi, ze kocha, ze sie rozwiedzie ale pewnie nigdy tego nie zrobi, a już napewno nie teraz, zaraz. PObawi sie jeszcze Toba jakis czas, po czym powie ze nie chce rozbijac rodziny. Kochankowi (z zoną i dzieckiem) uwierzyłabym gdyby przyniosł mi od razu papiery rozwodowe. A Ty jestes pewnie tylko odskocznią od problemów, od dziecka, ktorym trzeba sie ciagle zajmowac. Nie licz na to ze bedziecie razem - on przeciez nie zostawi zony z dzieckiem, bo go pewnie cala rodzina zlinczuje... i nie wiem jakiej pomocy oczekujesz - sprawa jest prosta - odchodzisz, mowiesz, ze to KONIEC i ma sie do Ciebie nie odzywac i przy okazji niech zacznie sie zona i dzieckiem zajmowac. Koniec kropka i po sprawie. Poza tym wchodzac buciorami w związek z zonatym musialas sie liczyc z takimi problemami. Sama jestes sobie winna wiec sama to zakoncz.

Gość a skąd idiotki wiecie że ona
z nim spała? :o