Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina2010

Zmienil sie przez kumpla

Polecane posty

Gość Nina2010

Moj ukochany gacet zawsze taki ulozony, normalny, spokojny i uczciwy zmienil sie pod wplywem jednego kumpla. Kiedys byl delikatny a teraz jak uslyszalam w jaki sposob rozmawia ze swoim kumplem hmm jak taki totalny cham, na prawde az mi sie zrobilo niedobrze, to niby takie zarty o dupczeniu itd, kolega mu ciagle tlumaczy, ze On musi mnie urobic i beda sobie chodzic na laski a ten hmmm uwielbia swojego nowego przyjaciela, jak jeden czlowiek potrafi zmienic.... Nie chce mi sie juz z nim spotykac. twierdzi, ze to wszystko to takie ich zartyy

wiec skoro zapewnia cię o tym to traktuj to jako żart ...

Gość nie rozśmieszaj mnie laska
raczej nie tyle się zmienił przez kumpla co przestał przed Tobą udawać kogoś kim nie jest... nie wiedziałaś że ludzie przyjaźnią się z osobami podobnymi do siebie pod względem charakteru, zainteresowań itp ? facet udawał na początku związku a teraz przestał bo mu głupio przed kumplem wyjść na pantofla....

Gość Nina2010
a jakbyscie ragowali na takie teksty? co byscie zrobili na moim miejscu?

zostaw ich samym sobie i niech gadja sobie w swoim towarzystwie co im ślina na język przyniesie ... po prostu nie wcinaj sie między nich

Gość Nina2010
jak myslicie?

Gość Krokodylka
Ciebie to boli, więc ty sama jesteś odpowiedzialna za to, żeby to się zmieniło. Cel: niech nie rozmawiają w ten sposób przy tobie, przynajmniej. Porozmawiaj więc z facetem, MIŁO, DELIKATNIE: powiedz, że może i to są żarty, ok, ale kiedy słyszysz takie rzeczy, to zwyczajnie przykro ci się robi. Poproś, aby przy tobie niemówił o ustawieniu swojej dziewczyny i o zdradzie.

Gość takajednamalami
sadze, ze jak mowia to w Twoim towarzystwie sopkojnie i smieja sie z tego tzn ze to sa tylko zarty i mozesz byc spokojna..... chlopaki tak juz maja ;)

Gość www.tnij.org/ochrona2010
a gdzie miły i spokojny chłopak poznał takiego kumpla-chama?

o matko a ty do tej pory myślałaś że faceci w swoim towarzystwie odmawiają różaniec i pieją pieśni i ody do ukochanych?

Gość Nina2010
Tak myslalam,ze nie wszyscy gadaja o diupach, zle myslalalm?