Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenawawa

Faceci to świnie!!! Czyli jak zrobić z dziewczyny szkieletora:(

Polecane posty

Gość a ja mam 160 wzrostu
ale my się nie wiążemy z grubasami tylko właśnie o to chodzi ,że po ślubie facet przestaje o siebie dbaći dopiero się tym grubasem staje. a ten kamecha jest jakiś lewy naprawdę... mnie np schudąć nie było by trudno bo mam do tego skłonności napewno chudsza bym nie chciala byc bo wyglądałabym jak szkielet, a ta dziewczyna ma podobne BMI do mnie...Kamecha serio lubisz anorektyczki? to ile dziewczyna powinna wazyć Twoim zdaniem 45? ja bym tyle nie chciala...

Gość temat z dupy wzięty
ja jestem szczupła mam 160 i 48 kg a mam juz 27 lat, nie wyglądam na szkieleta, ja nigdy nie chciałabym się zapuścić. Ludzie nawet dają mi mniej lat niż mam:) Nie mozńa obwiniać facetów że przyczyniają się do anoreksji wśród kobiet, to dziewczyna która wiąże się z takim lumpem, który każe schudnąć jej z normalnej wagi skazuje siebie na anoreksję .. Gdybym miała tak stukniętego faceta posłałabym go do diabła. Ja niepotrafiłabym zaakceptowac zapuszczonego faceta z brzuchem jakby był w 10 miesiącu ciąży:O Nawet mój ojciec mając 55 lat dba o formę i nie ma brzucha! Uważam że jak druga osoba się zapuszcza robi nie tylko sobie krzywdę ale i tez swojej drugiej połówce:O:O:O