Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosia

ile pieniędzy na wyjazd do Austrii??

Polecane posty

Gość rosia

jadę na weekend majowy, ile zabrać ze sobą pieniędzy? (3dni spędzone w Bratysławie - Wiedniu, bez wyżywienia, za to z noclegiem)

dużo...to zależy co tam chcesz robić..:)

Gość a jaaaaaaaaa
wstęp na PRATER gratis. Ale każda karuzela 3 euro , 4 euro a wielki młyn 9 euro :) Ale warto :) Polecam aaa i weź wygodne buty bo wiedeń jest duużym miastem .

dużo też ciekawych miejsc do zwiedzania, ale wstepy drogie...sprawdź w necie ile teraz bo ja byłam 3 lata temu

Ja mieszkam w Austrii w Grazu :) Ogólnie najtańszym sklepem z jedzeniem jest Hofer, ale to taki dyskont trochę, jak Biedronka :) Potem cenowo Billa/Merkur, a najwyżej w SPARze.

Gość rosia
a jeśli jesteście w stanie mniej wiecej ocenić to ile kosztuje: chleb przeciętny obiad bilety autobusowe (jednorazowe, całodobowe) 0,5 wody 0,5 piwa i może coś jeszcze Wam wpadnie do głowy :)

Gość gość
W tym roku trochę z żoną staramy się jeździć po Europie, i byliśmy chociażby w Wiedniu na weekend. To była wycieczka przez biuro Gryf - http://gryftravel.pl/wieden. Czasami jeździmy sami, ale powiem że jednak przez biuro wygodniej, o mniej rzeczy samemu trzeba zadbać, po prostu wsiadam w autokar i już niczym się nie przejmuję, biuro załatwia transport hotel wyżywienie.