Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Moja dziewczyna przestala sie starac o wyglad

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego

Jak w temacie. Studiujemy razem, przez pierwszy semestr nie mielismy praktycznie kontaktu, ale pamietam ja z zajec - zawsze dobrze ubrana, fryzura itp. - jak kazda kobieta starala sie. W drugim semestrze zaczelismy krecic no i stalismy sie para. Po jakims czasie ona jakby przestala patrzec na wyglad, nie mowie jak siedzimy w domu - ona na uczelnie czy gdziekolwiek indziej zaczela wychodzic w jakichs starych golfach, wlosy potargane spiete w kok (juz nie mowiac o tym ze sam kok jej w ogole nie pasuje, a na dodatek z takich potarganych wlosow...). Czasem sobie mysle ze mam plytkie myslenie, no ale kurde - jak to sie stalo, ze z kobiety normalnie dbajacej o siebie stala sie taka - teraz tylko jak idzie na impreze (ze 2x w miesiacu) robi cos ze swoim wygladem. Jak do niej delikatnie dotrzec? Nie chce jej urazic, a sam czuje sie jakby przestala sie dla mnie starac...

Gość przestała
się starać dla SIEBIE przede wszystkim... Pępku świata :P Swoją drogą nie rozumie tego, dlaczego dziewuchy tak robią. Moze 'przypomnij jej', jak ładnie wyglądała, zdjećia stare popatrzcie, zaproponuj zmianę fryzury DELIKATNIE/. Nie 'zmień się', a 'ślicznie by ci było' etc

pewnie uznała, ze skoro z nią jestes to kochasz ją taka jaka jest, nie ważne czy ma tone tynku na twarzy, idelanie zrobione włosy, perfekcyjny strój czy też wygląda jak chodzące nieszczęscie :) wspominaj jej czasem, że podoba Ci sie w rozpuszczonych włosach jakie miała kiedyś a nie w tym koku, powiedz że wygląda seksownie w makijażu, mow jej wiele komplementów odnośnie jej wczesniejszego wyglądu. A może po prostu przez to że z Tobą jest - ma teraz mniej czasu na zadbanie o wygląd? nie wysypia sie marząc o Tobie i dlatego rano nie chce jej sie nic ze sobą robic? moze nie chce zwracac na siebie uwagi innych chłopaków zebys nie byl zazdrosny ? nie wiem... warto delikatnie podpytac...

Jak do niej delikatnie dotrzec? moze tak: posluchaj lalka, jesli nie zaczniesz sie bardziej starac o swoj wyglad, to napuszcze na ciebie 3 zyczliwych ukraincow, ktorzy sprawia, ze juz nie bedziesz miala o co dbac masz byc moja ozdoba rano wieczor we dnie w nocy a nie od swieta, wez sie w garsc i do roboty !

Gość nie rozumiem tego
Bo to jest prawda ze ja kocham niezaleznie od wygladu, ale mam wrazenie ze ona nie chce sie juz dla mnie starac; do tego uwazam ze wyglad swiadczy o czlowieku...jest mi troche przykro...

Gość romans 2010
do nie rozumiem tego.. tez tak uważam. Strój o czyms mówi. O nas. może robi ci na złosc..?