Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaZkrainCzarów

Gdzie w weekend z maluchami?

Polecane posty

Gość AlicjaZkrainCzarów

Mam 2 małych dzieci 3i4latka. Niedziela jest dla nas ważnych dniem dlatego w całości poświęcamy ją naszym maluchom. Gdzie zabieracie swoje dzieciaki w wolne chwile? Mi już się skończyły pomysły. W zimie były narty, sanki, lepienie bałwana czy śnieżki. Teraz nie wiem co mogła bym im zorganizować. W lecie planuję zoo, ogród botaniczny, park z place zabaw, wycieczki do lasu, rower i inne. Teraz pogoda jest mieszana co prócz wyjścia na spacer można zorganizować?

Gość moje pomysłyyyyyyyyyyyy
A gdzie mieszkasz? Ognisko, podchody, zwiedzanie jakiejś fajnej kopalni? Jazda konna?

do tego basen, parki wodne, cyrk, oceanarium, jakies muzeum ktore moze zainteresowac dzieci np. pociagow, planetarium, tutaj sa jakies pomysly w zaleznosci gdzie mieszkasz, w komentarzach tez sa podawane miejsca http://www.tur-info.pl/p/ak_id,11064,,atrakcje_turystyczne_dla_dzieci,lista_atrakcji,polska,fokarium,hel,foki.html oczywiscie te co wymienilas parki, las itd. jak najbardziej tez. piknik np. mysle ze fajna zabawa dla maluchow, w lato mozna rozbic namiot nawet na podworku i przenocowac z dzieciakami ❤️ Sebastian 29.02.2008 ❤️