Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie przewidziałam

brak pracy w pracy

Polecane posty

Gość fdsfdsfds
Nie zamienilbym sie wiec z Toba, jak masz perspektywy innej pracy to szukaj. Nie wiem po jakich jestes studiach itd. ale za taka kase nie powinnas sie meczyc jesli tego nie lubisz. W firmie gdzie pracuje sa ludzie, niektorzy po podstawowce i zarabiaja 3000 zl ale naprawde musza sie napracowac na te pieniadze. Ja masz duzo wiecej, prawie 3 razy tyle ale odpowiedzialnosc duza i ...tez nie lubie swojej pracy ale przynajmniej dobrze mi za nia placa. Caly czas mam przeswiadczenie ze nie tak powinno wygladac moje zycie. Jezeli od rana do wieczora przebywasz w miejscu ktorego nie lubisz i robisz cos co Ci sie nie podoba to nie jest to zbyt przyjemne ale do tego sama doszlas.

Gość genowefa_p
nie odkrylam, Kolumb odkryl :classic_cool: po przemysleniu tematu Twoja sytuacja jest nie do pozazdroszecznia :( znam osoby ktore za taka stawke nie maja czasu nawet na przyslugujaca 15 sto minutowa przerwe w pracy...

Gość ale udawanie pracy jest bardzo
czesto bardziej meczace niz sama praca. Kto nie doswiadczyl ten nie wie :O

Gość a Kolumba to sie uznaje za
odkrywce ameryki ale w praktyce to jednak nie do niego nalezy akurat to odkrycie, jak juz :P

Gość genowefa_p
dzieki za wyprowadzenie z bledu :) czlowiek cale zycie sie uczy... :o mozliwe ze udawanie jest bardziej meczace, zalezy jeszcze pewnie od psychiki danego osobnika nie wiem, bo nigdy nie udawalam :)

Gość fdsfdsfds
Wez sobie jakies papierki do pracy i je sobie wypelniaj. Mialem tak na studiach gdy byl mega glupi wyklad z niewaznego przedmiotu na ktorym gosc spradzal zawsze obecnosc i potrafil nie dopuscic ludzi do egazminu jezeli uznal ze za malo razy byli na wykladach. Wypelnialem wtedy zamiast pisac tego co opowidala papierki z pracy. Czym sie zajmujesz, masz szanse jakosc dorobic ?

realna szansa zarobku to 1500zl, ale to jest baaardzo bogata firma

nie wiem jak moglabym dorobic w pracy :( Najgorsze, ze mi jest czasami wszytsko jedno a w domu matka mnie piłuje

ja zwyczajnie uwazam, ze oni mnie przyjeli, zeby dla kogos miec zaklepane miejsce

genowefo, ale te osoby zapewne dopiero zaczynaja swoja kariere zawodowa