Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

co do salatki?

Polecane posty

wlasnie robie salatke ktora nie robilam wieki temu : gotowana marchewka, pietruszka, kartofle, do tego groszek, kukurydza, ogorek konserwowy, szynka - pokroic to i do tego majonez troche musztardy, vegety pieprzu i co jeszcze bo nie pmaietam..

Gość jajka i seler

Ja daję jeszcze pocięty drobniuśko seler i zamiast ogórka konserwowego kiszony oraz jajka na twardo.

Gość sałatka śmietniczekkkk
jabłko, jajka, odrobine sera żółtego też można;) ja tak na nia mówię - sałatka smietniczek:p tylko szynki nei daje bo nie lubie

Gość
ja dodaję jeszcze jabłoko i pora.

kurcze ale ja do sklepu mam 30min piechota takze nie oplaca mi sie isc po same jajka selera tez tutaj ciezko dostac ale znalazalm, dzieki, tak wlasnie myslalm ze czegos jeszcze brakuje, wlasnie jajek no ale mam nadzieje ze nie straci smaku bez nich:P z reszta to i tak tylko dla mniej samej, ja rzadko gotuje teraz, mimo ze umiem ale mi sie nie oplaca tak dla samej siebie w garach stac zwlaszcza jak i tak na to czasu nie mam, no ale teraz mam urlop to chcialam cos fajnego zrobic..i sie odchudz przy okazjii bo majonez light:P

Gość Quicksand jesteś sliczna
madra i dobra, dlaeczego nie masz faceta?? powinnas miec :( ale takiego żeby latal po zakupy i jeszcze się martwił o sałatkę, a takto Ty biedna musisz to robić :( a jak pieseczek?? zdrowy??