Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walcząca z wiatrakami

witam jak ubieracie teraz swoje dzieci w domu i na zewnatrz?

Polecane posty

witam mamy w domu około 23 stopni mimo ze nie ogrzewamy juz domu w dzien taka temperatura sie utrzymuje. corka 4 miesieczna ubrana jest w krotki rękaw getry i skarpetki. np dzis na spacerze przy 18 stopniach ubrana była w body z krotkim rekawkiem bawełniana bluzeczke bluze czpeczke cienka rajstopki spódniczka skarpetki i buciki w wózki i na to cdienki kocyk jak wiał witr jak było bezwietrznie to dokrywałam. Jak jest u was?

?

Gość saleminka8
krótki rękaw? ledwo słońce wyszło i już ubierasz jak w lato... 8-) ja mam 4,5 miesięczniaka a na spacerze był ubrany w rajstopki,skarpetki,dbody z długim rękawem,ogrodniczki i cieniutki kocyk do wózka,bo wolę nie przesadzać,jednego dnia w kombinezonie ,wyszło słońce i mam odrazu rozebrać dziecko do krótkiego rękawka,dla mnie to nienormalne

Gość saleminka8
w domu jest ubrany w dresowe spodnie,body z długim rękawem i skarpeki u mnie w domu jest 19stopni a na podwórku w południe było 20

Gość saleminka8
przepraszam pomyliłam temat :P bo już jakaś pisała dziecku z krótkim rękawem :P dobrze ubrałaś małą,mój też tyle warst miał :)

Gość puda ruda
dziecko miało oprócz body bluzkę i bluzę. czytaj ze zrozumieniem

Gość puda ruda
i sie wyjasnilo

krótki rękawek dziecko ma w domu;-) troszke niezrozumiale to napisałam.

ja podobnie do Ciebie. w domu krotki rekaw, spodnie dresowe i skarpetki albo nie. na dwor spodnie, skarpetki,krotki rekaw, bluza i lekka kurtka ( u mnie sie ochlodzilo ostatnio bo jak bylo ktoregos dnia ponad 20 stopni to mial krotki rekaw i bluze tylko ). z tym ze moj biega sam wiec wiekzsa mozliwosc ze sie zgrzeje

Gość xxxxxxyyy
11,5 miesiaca - na dworze spodnie drelichowe, buty z jagniecej skory, body krotki rekaw , luzny bawelniany sweterek z kapturem. Okolo poludnia, gdy slonce mocno przypiekalo a dziecie szalalo na mini zjezdzalni - samo body. Sytuacja o tyle inna, ze od tygodnia juz nosi tylko sam sweterek, a od miesiaca sweterek+polar (kombinezon tylko przez koniec grudnia i styczen). W domu body - krotki rekaw + spodnie (lub samo body)

Gość do walcząca z wiatrakami
To Twoje niemowle musi sie zajebiscie niekomfortowo czuc, ze w gondoli lezy w "spodniczce i bucikach". Oj dziwna matka z Ciebie, bo to nie lalka tylko zywa osoba. Czy uwazasz, ze jej jest w tym wygodnie? Powaznie tak myslisz???

Gość buahahahahaahahah
mnie tez ta spodniczka dla 4 miesieczniaka rozwaliła :D:D:D:D:D:D

Gość o kurcze ubieracie
dzieci cieplej niz ja siebie sama , ja odkąd slonce wyszlo trzesie sie z zimna polar, i zimowa kurtka :O

Gość o kurcze ubieracie
lzej miało byc ;)

witam nie uwazam ze jej niewygodnie poniewaz spódniczka jest taka bawełniana to to samo co spodnie przeciez nie wiem co to za roznica a buciki ma takie wełniane takie bamboszki bardziej wiec czemu ma jej byc niewygodnie?

a czemu by miałobyc mojemu dziecku niewygodnie przeciez nie jest przez tem strój skrepowane przeciez nie rozumiem..

Gość geberyka
Ciekawe jak ubieraly swoje dzieci matki, zanim net wymyslono :O Nie mialy sie biedaczki kogo pytac o takie bzdury i jakos swiat sie krecil. Chyba matkami coraz glupsze baby zostaja :O

ja wiem jak ubrac dziecko tylko pytam z ciekawosci..

Gość ja akurat karmie piersia juz 6
w domu mam 22-25 stopni nawet grzejnika nie odkręcam, bo 9piętro,blok ocieplony, pokój słoneczny, mała ma 6 miesięcy, śmiga w body na krótki rękaw i rajstopkach bawełnianych...na dwór wczoraj ubrałam ją w: czapkę,body na krótki, bluzę, kurteczkę, rajstopki, spodnie, bamboszki i kocyk, ewidentnie było jej za ciepło, więc dziś ubieram: kurteczka,body na krótki, ogrodniczki, rajstopki cieńsze i bamboszki, no i kocyk cieńszy...w centrum wczoraj było u mnie 21stopni, dziś to samo od rana, już jest 18 i słońce