Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irqa

co powiedziec zeby zdobyc prace ?

Polecane posty

Gość irqa

Nigdy tak normalnie nie pracowalam.A jak juz mialam szanse na prace to podczas rozmowy kwalifikacyjnej palne jakies glupstwo i nie mam co marzyc ze ja dostane.Obiecuja ze zadzwonia a tu cisza.Doszlam do wniosku ze nie warto byc szczerym. Juz nikomu nie powiem ze sama wychowuje dziecko bo zaraz jestem skreslana.Mialam szanse opiekowac sie 8godz na dobe dzieckiem,a tylko uslyszeli ze mam wlasne to juz mnie nie chca. Wola jakies babska co nigdy doswiadczenia z dziecmi nie mialy,tylko jakies nedzne szkolenia. Od 3 mies mam przerwe w szukaniu,zniechecilam sie na maxa.Nie chce byc na lasce mojej matki,bo chce pracowac ;/ moze doradzcie co mowicie na takiej rozmowie kwalifikacyjnej ze to Was wybieraja?

Gość irqa
widze ze kazdy na forum bezrobotny chyba ze odp brak ;/

Gość wiem o co chodzi
tak to juz jest ze idac na rozmowe kwalifikacyjna nigdy nie wiadomo co powiedziec zeby przypasc do gustum ale ja jestem przekonana ze szczerosci to podstawa:) 5 razy razy cie za to nie przyjma, ale w koncu trafisz na takiego pracodawce, ktory doceni cie wlasnie za twoja szczerosc i pamietaj ze bycie samotna matka to nie przestepstwo i nie musisz tego ukrywac:)powodzenia:)

Gość irqa
Mam 24 lata,jestem po Liceum Profilowanym(kreator ubiorow). Wiem ze to marny papierek,ale lepsze to niz nic.Nie wiem czym moglabym zablysnac ;/ ostatnio bylam tez u takiej rodziny,i niby dla zartu odpowiedzialam im gdy pytali czy ktos jeszcze dzwonil...to zachichotalam i mowie ze dzwonil jakis facet czy interesuje mnie praca w burdelu >.< niestety po fakcie ugryzlam sie w jezyk.Obok stala ich 7-letnia corka.Pewnie pomysleli ze jestem jakas nienormalna ;/ albo na innych powazniejszych podejsciach o posade na zadane pytania co sadze na dany temat ja odp "niewiem"itp .Juz wiedzialam ze przegralam i nie oddzwoni.Z jezykow gdybym chciala moge szybko opanowac.Ale jestem za leniwa i szybko sie denerwuje jak mam cos zapamietac.Prosze poradzcie jak wy to robicie.Aha,i jeszcze ubieram sie na czarno.Mam niestety 2 pary dzinsow,zadnych eleganckich kiecek bo mnie nie stac ;/ wiem ze slabo sie prezentuje,ale dbam o czystosc.