Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dam mu w twarz

Problem z byłym chłopakiem

Polecane posty

Gość kaśśśśśśkaa
i co panie postanowiłyście z nim zrobić ? Ja chyba mojemu byłemu dała bym w dziób i na nic bym nie parzyła jak bym miała taką sytuacje.

Gość dam mu w twarz
kaśśśśśśkaa - u mnie ? daj spokój śmiech na sali :) Wczoraj pojechaliśmy z chłopakiem pod jego dom i napisałam mu żeby wyszedł na drogę bo chce pogadać to on nic nie odpisywał no ale nic czekaliśmy troszkę z nadzieją że wyjdzie :) ale niestety tak się nie stało. To dzwoniłam do niego z 20 razy i nie odbierał w końcu odebrał i stwierdził że nie ma czasu i że go nie ma w domu :) a doskonale wiedzieliśmy że jest bo widzieliśmy go w oknie :) zaczął krzyczeć że mam go nie straszyć bo on się nie boi że nic mu nie zrobię i żebym go nie nachodziła w domu bo on ma kolegów :D po chwili stwierdził że się strasznie śpieszy i nie może wyjść :) to chłopak się zapytał kiedy może wyjść pogadać z nami to mówi że w niedziele i że przyjdzie z kolegami chłopak się pyta po co mu koledzy że chce z nim rozmawiać a nie z kolegami jego. to nic nie powiedział tylko żeby sobie chłopak wziął kolegów z pięciu żeby po równo było ;/ Ręce opadają... Aby kolegami się zastawia. Nawet kozak nie raczył wyjść bo się bał :) pewnie teraz ma sporo w gaciach :D