Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość kamidia
Witam! Jestem mamą marcową:) a dokładnie z 3 marca więc moja córcia aż 1 dzień strasza od Twojej pociechy:)

Witam :) Jeżeli chcesz to zajrzyj tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4344090 Założyłam ten topik bo był już jeden ale tam wszystkie mamusie się już dobrze zapoznały. Więc jak będziesz miała ochotę na pogaduchy to zapraszam :) Moja córeczka jest z 03.03 i widzę, że to tylko dzień różnicy między naszymi dziećmi. Dodam, że mam jeszcze jedną córeczkę z maja 2007 r. Pozdrawiam Ciebie i synków :)

Chodzi Ci o szczepionkę na odrę świnkę różyczkę? Ja już szczepiłam swoją córkę dokładnie dwa tyg temu szczepionką Priorix. Mała nawet nie zapłakała, podczas szczepionki była bardzo odważna :) A jak wróciliśmy do domu to dałam jej lek przeciwbólowy i przykładałam okład z sody (tak radziła pielęgniarka bo mówiła że może ją boleć i szczypać). Wieczorem nawet gorączki nie miała a na drugi dzień już poszliśmy na dwór na spacerek. Więc u nas było bezboleśnie, ale u każdego dziecka może być inaczej. Pozdrawiam

Gość kamidia
Ja również już szczepienie mam za sobą, szczerze powiem trochę się go bałam ale wszystko było ok, żadnej gorączki wysypki itd. po szczepieniu nie było. Moja mała szczepiona była MMR.

Gość kamidia
tak jest bezpłatna, jest jeszcze dodatkowa którą można zaszczepić na ospę wietrzną ta jest płatna ,ale mi lekarka nawet o niej na wizycie nie wspomniała, podobno nie należy nią szczepić przy szczepionce tej potrójnej zapraszam Cie na topik o którym wspomniała wyżej sylwia8299, będziemy wtedy już AŻ trzy :) wymienimy się doświadczeniem co do swoich pociech