Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki se facet co nie lubi bab

nie ma w tym kraju ładnej i wolnej 25-latki!!!

Polecane posty

nie ma w tym kraju ładnej i wolnej 25-latki!!!, nie ma w tym kraju ładnej i wolnej 25-latki!!!, i jeszcze raz: nie ma w tym kraju ładnej i wolnej 25-latki!!! chyba że z własnego wyboru, aktualnie na krótko i wyjątkowo. Celowo użyłem trywialnego określenia ładna aby uciąć filozofię typu "każdy ma inny gust". Jedna z was kafeterianek założyła temat w stylu czy są tu jakieś samotne 24 albo 25 latki, nagadałyście 50 stron po czym autorka wstawiła fotkę, inne samotne 25-latki pocieszały jaka fajna dziewczyna a jako facet wyłem ze śmiechu, ONA NIE BYŁA ŁADNA... WCALE!

Ładne są, wolne nie :D Po prostu jesteśmy chodliwym towarem, a popyt przewyższa podaż :D

nie narzekam nie musisz wierzyć to nie jest przedmiotem moich powyższych spostrzeżeń próba odbicia piłeczki w drugą stronę, a czy są faceci 25letni i "ładni" to nieporozumienie to inne zagadnienie ale nie znam ustawionego (czyt przy kasie) młodego faceta który rozpaczliwie nie może znaleźć dziewczyny Twoim zdaniem wymieniony problem nie istnieje? gdzie mieszkasz przeprowadzam się:-D

Gość uwierz mi jestes w bledzie
Sa!! Uwierz mi :) Dlatego ze jest ich niewiele trudno jest znalezc. Ale sa jak perly, odkryte beda cieszyc juz na zawsze :)

Gość LondyńskiKapelusznik
Chyba żartujesz... Pewnie za mało masz kontaktu ze światem, skoro tak myślisz.

Ona, to wiele wyjaśnia:-D ładna i do tego wygadana marzenie każdego:-D "Ale sa jak perly, odkryte beda cieszyc juz na zawsze" budujące słowa, pytanie czy szukać czy nie, czekanie boli, czasami trzeba czekać długo, czy wtedy wysiłek jest współmierny do korzyści? a jeśli nigdy nie znajdziemy? rezygnacja to pójście na łatwiznę ale zawsze to ulga dla ducha... "jeśli nie lubisz kobiet - to one Ciebie też nie nigdy polubią ! " mam uraz do całej populacji żeńskiej za niedostateczne docenienie mojej osoby. To tylko brzmi jak opowieść megalomana:-D "Pewnie za mało masz kontaktu ze światem, skoro tak myślisz." jak mam mało kontaktu to nie wiem kto ma dużo, chociaż faktycznie nie chodzę do kościoła , może tam są wolne...:-D i to wcale nie żart z mojej strony, chętnie poszerzyłbym horyzonty ale czuję że ten świat już nic więcej nieodkrytego już nie ma

Podsumuje krotko : Za duzo filozofujesz :)

To ze jednak cie skrzywdzila nie jest powodem by pakowac wszystkie kobiety do jedego worka!

Gość Tajemnicza Dama.
Są ładne i wolne :D Np. ja :D Ale z wyboru :D Peszek :D

Gość martishaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 23 lata i jestem wolna! ba nigdy nie bylam w powaznym zwiazku! co z tego, ze ciagle jest wokol mnie wianuszek adoratorow, jak kazdemu cos brakuje! nie ma chemii miedzy nami! co z tego ze jak ide ulica to co drugi spojrzy mi glebiej w oczy czy zagwizdze, jak zadnego konkretnego nie potrafie poznac a teraz tkwie sobie w jakims poje.... ukladzie i tylko o seks w tym chodzi, zero uczuc, zero milosci, tylko dupczenie, no ale kazdy ma potrzeby nie zreszta i tak to skoncze

lol jestem daleki od filozofowania nie przesadzaj:-D na co dzień nie myślę o takich pierdołach ale sądziłem że o takich rzeczach czatuje się na kafe:-D

a co to zmienia? powiem tak, jeśli o chodzi mój wygląd, mam wysokie mniemanie o sobie jednakże nie stoję pół dnia naprzeciwko lustra wolny obrotny? pewnie powiesz że nie, mam 25 lat, jestem w środku studiów, wydaje cała pensje matki na siłownię czyli dietę itp i mam to gdzieś żeby fundować cokolwiek dziewczynom , co nie znaczy że nie czuję pociągu seksualnego do nich. Czy chciałbym mieć dziewczynę? tak. czy szukam? nie. Dlaczego? Patrz pseudonim na kafe. Jak to wyjaśnić? Nie mam czasu na przemyślenia, muszę spać bo rano trening:-D

BrownSugarPrincess, miałem nie jedną starszą, to nigdy nie było nic poważnego i nie mogło być ze względu na moją "obrotność" ( patrz wypowiedź powyżej ) ale uogólniając , jasne że może być aczkolwiek podejście do 28 latki zmienia się wraz z oczekiwaniami osobiście mając 28 lat będę rozglądał się z młodszą a nie za rówieśniczką, zwłaszcza jeśli potencjalna 28latka będzie szukać męża a nie chłopaka Reasumując, nie spieszy mu się do żeniaczki, skąpiec, nieobrotny, i on się dziwi że jest sam, Czyż tak zakończycie dyskusję?:-D

Gość dfjhstrjstwjh
Sorry ale jak dziewczyna jest ładna to ma chłopaka, też mi się śmiać chce z wypisów: jestem ładna, inteligenta, zaradna ale nie spotkam odpowiedniego...tiaaa ciekawe jak to się mogło stać? ;)

Gość gość
Znam jedną śliczną ,nie wysoką, zgrabną i do tego wartościową dziewczynę, która w wieku 24 lat była wolna, ale tylko przez kilka miesięcy. Do tej pory nie jestem w stanie zrozumieć jej byłego. Jak można było stracić ambitną i wartościową dziewczynę o twarzy anioła i biustem o takich rozmiarach, że o potrzymanie takiego wielu może tylko pomarzyć. Ona wyjechała na studia do Poznania i tam poznała chłopaka. Facet wygrał milion w toto-lotka. Wolna, atrakcyjna i wartościowa 24 latka to rzadkość. A do tego jeszcze taki biust. Prędzej można spotkać na ulicy jednorożca.