Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fela_mela_yela

Porzucenie dzieci wyszlo mi na dobre!

Polecane posty

Gość fela_mela_yela
Obecnie mam faceta, ktory jest moim trzecim partnerem. Wiec na jakiej podstawie do cholery nazywacie mnie szmata, dlatego ze nie potrafilam wlasnych dzieci wychowac.A czemu nie wspomniecie nic o ojcach moich dzieci, oni dla was sa w porzadku?

Gość fela_mela_yela
Teraz jest juz za pozno bym spotkala sie ze swoimi dziecmi. Oprocz dzieci bardzo dlugo nie widzialam swojego ojca, tesciowej rowniez. Ja nawet nie bylam na pogrzebie wlasnej matki, wiec rowniez moje rodzenstwo ma mi to za zle. Teraz sie juz pozbieralam po wszystkim i nie chce wracac do przeszlosci, tym bardziej ze tu w Niemczech bardzo dobrze zarabiam i nie chce z tego zrezygnowac. W tym roku bede starala sie o obywatelstwo.

Gość jsxnskcasjkc
Jestes szmata bo skoro umialam slodzic dziecko to powinnas liczyc sie z z jego wychowaniem ....dla mnei jestes dno dno dno

Gość szalona...
"ale zrobilam to co jest dla moich dzieci najlepsze" brawo..wzorowa "matko" kobieto nie masz zielonego pojecia jak to wplywa zle na psychike na cale zycie gdy jest sie porzuconym dzieckiem przez wlasn matke😠 masz sie czym szczycic..

Gość fela_mela_yela
A jak Ty sobie myslisz? jak wyjasnie to ojcu czy bylej tesciowej? ze chce od nich dzieci zabrac. Wiesz jak zdziwione bedzie moje rodzenstwo gdy dowie sie o tym ze gdy odeszlam z domu wyszlam za maz, nikt z mojej rodziny nie byl obecny na moim slubie. Dzieci nie sa juz takie male syn ma 10 lat, a corka 6. Czyli juz przyzwyczaili sie do takiego zycia jakie znaja.

Gość no pięknieee
ZWYKŁE KUURRWISZCZE Z CIEBIE

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co się stanie z Twoimi dziecmi jak tesciowa i Twój ojciec umra znim dzieci beda dorosłe ??????????????

Gość haha prze ci**
WIesz co?Dam ci dobrą rade.Pierdolnij się w łeb i usuń macice najlepiej. Będziesz rodziła dzieci i co?Co powiesz tamym dzieciom? Jak piszą inni szmata i tyle.Umiesz dawać dupy to powinnaś potrafic zająć się dziećmi.Brak słów na takiego kurwiszona jak ty

Gość to ja ci opisze swoja historie
jako dziecka porzuconego. Moja mama urodzila mnie w wieku 22 lat , z twz wpadki . Nigdy mnie nie kochala nigdy mnie nie przytulia , nigdy w zyciu moj ojciec byl mami synkiem ,mamusia jego nie chciala by sie wiazal , i posluchal jej . Wyjechal zaraz do niemieci i sie tam osiedlil.Mama ze mna mieszkala u swoich rodzicow gdy bylam noworodkiem i cos mnie bolalo , badz jak male dziecko plakalam to mna trzasla , buzie zakrywala:( pozniej sie wyprowadzila a mnie wychowali dziadki :) za to im dziekuje i kocham ich :) a z mama nigdy tak kontaktu nie mialam zawsze uciekalam od niej :O dla mnie nie jest matka, teraz mi jest ona obojetna , nie widzialam jej 2 lata ponad , a co sie z nia stanie na strarosc ? nie interesuje mnie to (choc mam za miekkie serce:( ) Wiele przez to wycierpialam wiele wiele . Ty jestes podobna i obchodzisz sie z tym offen aby ciebie kiedys tak los skrzywdzil bo dzieci nie sa niczemu winne, nie pchaly sie na swiat. Sprawiedliwosc istnieje ,predzej czy pozniej jesli to prowokacja to zenada:O

jedynie z czym popieram autorke to dobrze iz oddala dzieci w dobre rece jak mnie matka bo jej dzieci z nia by sie dobrze nie mialy , tak jak i ja z moja . Sa kobiety ktore nie potrafia kochac swoich dzieci . Ale coz tylko dzieci ucierpia na tym tak jak i ja . A niczemu winne:( to jest najsmutniejsze

jedynie z czym popieram autorke to dobrze iz oddala dzieci w dobre rece jak mnie matka bo jej dzieci z nia by sie dobrze nie mialy , tak jak i ja z moja . Sa kobiety ktore nie potrafia kochac swoich dzieci . Ale coz tylko dzieci ucierpia na tym tak jak i ja . A niczemu winne:( to jest najsmutniejsze

Gość poker try
żałosne to mało powiedziane, nie ma żadnego usprawiedliwienia dla takiej matki. Ja ur dziecko mając 19 lat, zero pomocy skądkolwiek, bez dachu nad głowa, u Ojca alkoholika katem, ale dałam radę, nie usunęłam, bo jakby nie było, to ja byłam od tamtej chwili, od chwili poczęcia tej małej kruszynki odpowiedzialna. Własnie kobieto Tobie tego zabrakło odpowiedzialności, bo dorosłość nie oznacza , to ze ma się dowód osobisty i można zakupić % w sklepie bez żadnego problemu. Dorosłość polega na zupełnie czymś innym, na odpowiedzialności za innych, na odpowiedzialności za swoje czyny i ponoszenie konsekwencji adekwatnych do danego czynu. Dałaś plamę jednym słowem, nic a nic Cie nie usprawiedliwi. Obyś nigdy nie żałowała, oby to zło jakie swoim dzieciom wyrządziłaś nie powróciło do Ciebie w dwójnasób. Tego Ci nie życzę, choć moim zdaniem zasługujesz na to. Jak można nie kochać swoich dzieci, ja bez mojego synka nie wyobrażam sobie dziś życia, fasolki, która we mnie rosła, która we mnie kiełkowała, to on jest moja siła napędową, moim szczęściem, bez niego to życie byłoby takie puste..........

Gość poker try
i dodam jeszcze jedno, faceci są i ich nie ma, wieczorem się kładziesz ranka możesz nie doczekać u boku tego samego faceta, oni są ulotni jak te chwile, dla żadnego faceta nigdy w życiu nie zrezygnowałabym z wychowywania mojego syna, on jest częścią mnie i jeżeli ów facet nie akceptowałby mojego syna, to tak jakby nie akceptował mnie. Jeśli to nie fora ze dwora i nie dla psa kiełbasa.

Gość Nierozumie nie tesknisz
do dzieci. Jak ten nowy cie kocha ,to pokocha tez twoje dzieci. Jak nie potrafisz, to nie zmuszaj sie do nich.Takie kobiety powinno sie kastrowac. Moja matka mnie nie kochala, wolala facetow. Teraz jest stara i chora i SZUKA KONTAKTU ZE MNA. Bo mam pozycje , pieniadze, mieszkam za granica, a ona potrzebuje OPIEKI ! No i teraz ja jestem zimna niewdzieczna corka- tak o mnie mowi.

Gość szszszok
Ty w głowie zamiast mózgu masz pustynię, w wyniku czego zrobił ci się pustostan umysłowy o uczuciowym nie wspomnę, morale ...wolę nie tykać. Ciekawa jestem komu zostawisz trzecie dziecko, bo temu trzeciemu przecież ufasz. A czwarte dziecko i piąte..a może kolejne! Czy ty zdolna jesteś, aby skłonić się do refleksji nad tym co czują twoje porzucone dzieci, czy tylko cię własny ZAD i jego OBRÓBKA interesuje!!!! Co za egoizm a raczej egocentryzm. Jesteś szkodnikiem społecznym, siejesz krzywdę i cierpienie chełpiąc się tym. Paskudny typ, ale jeszcze los ci podsunie bilans życiowy i staniesz twarzą w twarz z poczynionym złem.

Gość CO za idiotka
Wsułczuje twoim dziecią szkoda ze za takie cos nie ma w Polsce kar!!! Jak nie chcialam miec dzieci to trzeba bylo sie zabezpieczac idiotko!!!!

aleś Ty GŁUPIA Matka to najwspanialsza Przyjaciółka. Ktoś kto kocha nad wszystko. Więź matki z dzieckiem jest niewyobrażalnie silna. Kto tego nie ma, niczego w życiu nie może być pewny. Omijam takich jak Ty szerokim łukiem, bo śmierdzi

Ja pierdyle, jestes bez serca, beznadziejna ZIMNA SUKA bez uczuc !!!. Kto to widzial zeby swoje dzieci zostawic !! Glupia jestes, to zlo co wyrzadzilas ZAWSZE DO CIEBIE WROCI!!! PAMIETAJ ! ZAWSZE TAK JEST!!!

Jak bym Cie spotkała z chęcia wyrwałabym Ci wlosy. Wstyd i hańba jak można zrobić taka krzywdę wlasnym dzieciom. Ale widocznie szmacenie sie masz po matce to idzie w genach. A twój ojciec jest głupi że dał sie wykorzystać powinien zostawić Cie z nimi może nabrałabys rozumu. każdy kolejny facet kopnie taka szm*** dupe

Gość ziutka__
wiesz co to są środki antykoncepcyjne? tabletki? 12 zl miesięcznie najtańsze

Gość ziutka__
a wasze komentarze typu: jestes beznadziejna, jak można.. nic nie pomogą. To patologia. Kobieta bez wykształcenia i przyszłości. Bedzie wiazala sie z innymi mezczyznami swojego pokroju i bedzie rodzilo sie kolejne pokolenie patologiczne jezeli te biedne dzieci nie trafia w dobre rece...