Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematka_

Do osób mieszkających w bliźniaku

Polecane posty

Gość dylematka_

Czy mieszka ktoś z was w domu - bliźniaku, gdzie w jednej części mieszka rodzina faceta a w drugiej wy? Mój partner będzie budował właśnie taki wspólny dom, gdzie jedna połowa będzie nasza a w drugiej będą mieszkali jego rodzice + jego rodzeństwo. Mnie ten pomysł się w ogóle nie podoba, bo wolałabym mieszkać jednak dalej od rodziny albo w bloku:(

Jeśli rodzina nie jest wścibska to myślę, że będzie ok :). Ważne, że macie osobne mieszkanie.

Gość TH is IT F
Zerwij

Gość dylematka_
Rodzina i ok, ale swoja połowa domu to jednak nie zachwyca mnie, zważywszy na to że ma być jeden wspólny wjazd oraz wspólne podwórko. Na razie jestem bardzo negatywnie nastawiona

Gość dylematka_
I boli mnie to, że nie podzielił się ze mną wszystkimi szczegółami

Ale czemu boisz się o podwórko? Przecież nie musisz się nim zajmować. Raz na jakiś czas powiesz mężowi, żeby skosił trawnik i po sprawie. Sama musisz zdecydować gdzie będzie Ci lepiej. Dom ma jednak wiele zalet: duża przestrzeń, mniejsze rachunki.

Ale czemu boisz się o podwórko? Przecież nie musisz się nim zajmować. Raz na jakiś czas powiesz mężowi, żeby skosił trawnik i po sprawie. Sama musisz zdecydować gdzie będzie Ci lepiej. Dom ma jednak wiele zalet: duża przestrzeń, mniejsze rachunki.