Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexyshoes

Co myslicie o bieliznie z latexu?

Polecane posty

Pomyslalam ze fajnie by bylo miec jakis sexi komplet z latexu ale nie moge sie zdecydowac bo latex podobno smierdzi i wlasnie sie czlowiek w nim poci

Gość zielona_fala
poci owszem jak w rękawiczkach gumowych ale to pikuś d..a jest szeroka a fiucik wąski ten to ma niewesoło biedaczek

Tez myslalam o gorsecie ale moze na dobry poczatek bedzie lepsze jakies skape body. A znacie jakis dobry sklep internetowy z taka bielizna?

Gość amelka8898
Nie jest to zła bielizna;-) Polecam sklep sexishop.pl Tam mają ogromny wybór bielizny w dobrej cenie ;-)

latex dobrej jakości ale gość niesłowny, potrafi ciuszek spierdolić i jeszcze ma pretensje że się mu uwagę zwraca

Gość sunia90
hej, ciekawy tamet, to jak tam z tymi zakupami? ktoś z Was coś kupił? ja mam całą szafę i regularnie przymierzam:)

Gość cukierkowaaaa
latex jest super

Gość słodka123
pół roku temu "wciągnełam" się w latex. Jak dla mnie bomba jako urozmaicenie w łóżku!!

Hej, Hej. Świetne rzeczy piszecie i ten cały temat niesamowicie mnie kręci ale powiedzcie tylko gdzie mogę znaleźć dziewczynę dla siebie która mogłaby się tak ubierać dla mnie. Jestem zainteresowany długim związkiem

A ja często noszę lateksowe ubranka. Fajne, kolorowe, czasem z fakturą. Ale faktycznie - pocę się strasznie. Co które ściągnę to w środku mokro...