Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexyshoes

Co myslicie o bieliznie z latexu?

Polecane posty

utraciłem profil i dane bo miałem formata dla tego nie pisałem a patrzyłem czy się pojawiasz

Latex jest wygodny ale musi być dobrze wymierzony. Ja lubię bardzo obcisły, taki jest niewygodny:) Ale kiecuszka zrobiona na miarę jest bardzo sexi i nawet wygodniejsza od zwykłego materiału.

Gość Gruby_Luk
Kobieta w latexie to jak byś miał znowu dziewicę.

Gość gumowy
Witam. Polecam sklep z lateksem www.latex.sklepna5.pl , kupiłem tam kilka rzeczy, są w super jakości, trzeba trochę poczekać bo produkują na bieżąco, ale warto! a i jeszcze jedno, ten sklep latex ma dobre ceny. Ja kupiłem maskę, kombinezon, rękawiczki i legginsy z lateksu. pozdrawiam obciśle w latexie

Gość gość
Fajny pomysł na podkręcenie atmosfery w sypialni ;) Jestem na Tak! :)

Gość gość
ja ostatnio kupiłam na http://www.latex.shop.pl/ jestem bardzo zadowolona, jak powyżej ktoś napisał najlepszy jest chlorowany lateks, a tam sprzedają latex chlorowany, który nie śmierdzi i jest dużo przyjemniejszy w zakładaniu i noszeniu dodatkowo robione na wymiar, także wszystko idealnie pasuje, a to jest ważne zwłaszcza jak ktoś inwestuje w cały kombinezon pozdrawiam

Gość gość
też polecam latex.shop.pl, jako jedyni robią na wymiar. co do www.latex.sklepna5.pl niestety może mają faje ceny, ale lateks po czasie może śmierdzieć, bo widać że chińszczyzna i nie mają chlorowania, więc elektryzować i zlepiać się też będzie. Trochę doświadczenia już z tym mam. Lepiej dać nieco więcej, ale mieć porządną rzecz.

Gość Twoja Sąsiadeczka
Uwielbiam! :) Sama mam kilka wdzianek z Corsette.pl. Mój ukochany jest zachwycony, jak to zakładam, a ja czuję się w tym jak prawdziwa sexibomba!!!!!! :)))))))