Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteriusz85

Poszedlem kiedys do kobiety w sklepie i zapytalem sie czy umowi sie ze mna

Polecane posty

Powiedziala, ze "nie" zapytałem czy ma kogos odpowiedziała ze tak. Mozna? Mozna! Kobiety macie latwiej, naprawde, nie bojcie się.

Gość zauroczonaa niesmiala
dlaczego łatwiej?

Gość Pomogę Ci Coffee
Do mnie kiedyś podszedł facey w sklepie i zaproponował spotkanie. Na to ja "w zasadzie to nie umawiam sie w taki sposób.." Miałam dokończyć "ale dobrze, spotkajmy się" Ale jego już nie było ...

Bo to facet bardziej wystawiony jest na nawzijmy to poswiewisko, porazke, jak Wam facet odmowi, to nic takiego sie nie stanie. Takie moje zdanie. Fakt moze i splawila, moze nawet nikogo nie miała tylko bylo tak rzucone na odczepnego, ale sam fakt ze mozna, a nawet to, ze kiedy mi odpowiedziala, prawie bez myslenie zapytałem czy ma kogos i wszystko było jasne.

no i brawo lepiej coś zrobić i żałować, niz załować że się nie zrobiło A laski nażekają, że faceci nie mają odwagi do nich podejść, a często spławiają takich którzy im się podobają bo panikują lub jeśli np. są z koleżankami to wstydzą się pogadać, lepiej olać, i pośmiać się z kolesia :)

Gość cin_cin
to prawda:( ja np. zawsze spławiam tych którzy mi się podobają:( bo mnie przerażają :(nienawidzę siebie za swój debilizm:(

Gość mnie niedawno
zaczepil facet na przejściu dla pieszych i zachował się tak samo, jak Ty... tyle, że potem lazł za mną i nawet o tego samego sklepu wszedł :o

Gość taki jede koles
bo takie z bomby daj numer/ umówmy sie blokuje 90% kobiet. Tu trzeba subtelniej podejść najpierw np zagadać okolicznościowo wymienic 3 zdania i potem np " jesteś sympatyczna spotkajmy się w bardziej komfortowych warunkach , daj mi jakieś namiary na siebie" i wyciągasz koma w tym momencie.

a moze metodą tradycyjną czylu walnąc kobiete maczugą chwycic za włosy i zaciągnąc do jaskini :D