Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka8686

Zakochalam sie w 50 letnim Angliku ! Nie wiem co sie ze mna stalo

Polecane posty

Gość mirka8686

estem w szoku zakochalam sie w Angliku ! Na domiar zlego on ma ok 50 lat i nie moge napsac, ze jest szalenie przystojny chociaz nie jest quasimodo. Ma brzuszek i wasy !!! Jestem w szoku do tej pory nie moge sie pozbierac, nie wiem jak to mozliwe. Nie wiem czy zaczac krecic z nim czy sobie odpuscic ?

Gość mirka8686
Za kilka dni mam spotkanie z nim i nie wiem co mam robic . Wiem, ze wygladam teraz na desperatke , ale nie wiem co robic , nie chce miec klopotow.

Gość werdykt z luzizjanny
wiosna jest:D jak już troszkę go "znasz", to się spotkaj:) za kilka dni?:) jutro zaczyna się łikend czas randek:) :D I jak znasz perfecto inglish:P

Gość mirka8686
na wspolnym wypadzie pytał mnie: where are bicycle? czy on mnie pytał o cycki ? bo faktycznie prawie ich nie mam

Gość mirka8686
Znam dobrze angieslki zreszta juz z nim rozmawialam . Tylko nie wiem czy nie bede sie zle czula , bo mam 24 lat i czy ludzie nie beda na nas dziwnie patrzec.

Gość mirka8686
Glupi podszyw , nie rozmawialm z nim nigdy tak poza biurem.

Gość werdykt z luzizjanny
jedyna bariera to jezyk..ludziom się zawsze wydaje, że znają język:);) a co Cię ludzie obchodzą..99% jest niuczciwa i nieszczera.

Gość mirka8686
Mieszkam na wyspach i na codzien posluguje sie angielskim to chyba nie jest tak zle :)